«Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό...» - Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της το ενδεχόμενο ενός γάμου

«Εσείς δεν κάνετε σχόλια ότι είμαι αδυνατούλα;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή Το Πρωινό, παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Πέμπτης 30/11. Η παρουσιάστρια μίλησε για τον σύντροφό της, με τον οποία ήταν παντρεμένη στο παρελθόν (δείτε εδώ την εξομολόγησή της), σχολίασε το bullying που έχει δεχτεί σχετικά με τα κιλά της ενώ αποκάλυψε το αν θα παντρευτεί το 2024.

Τι αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το ενδεχόμενο ενός γάμου

«Εσείς δεν κάνετε σχόλια ότι είμαι αδυνατούλα; Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό, να δέσω» ανέφερε σχετικά με τον σύντροφό της.

Στη συνέχεια, σχετικά με το αν είναι bullying να σχολιάζει κάποιος τα κιλά των άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Δεν είναι λίγο υποκριτικό όλο αυτό; Δεν έχουμε πάει σε ένα άλλο άκρο; Όταν κάποιος το λέει με άσχημο τρόπο, ό,τι και να σου πει θέλει να σε προσβάλει. Όταν σου λέει κάτι γιατί ανησυχεί για σένα, φυσικά είναι κάτι που το ακούς. Εμένα αν με πει κάποιος αδύνατη, το ξέρω ότι είμαι αδύνατη, δεν θα παρεξηγηθώ. Έχω υπάρξει όμως και με πολλά παραπάνω κιλά και μου έχουν πει το ακριβώς αντίθετο. Ούτε εκεί παρεξηγήθηκα.»

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου, η παρουσιάστρια απάντησε: «Το 2024 θα γίνουν πολλοί γάμοι, ο δικός μου δεν θα γίνει από όσο γνωρίζω, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρω».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ο λόγος που αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους μετά το διαζύγιο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης, αν και πολύ παραξενεύτηκαν για την επανασύνδεσή τους μετά κιόλας από το διαζύγιο, σύμφωνα με πληροφορίες και άτομα από το στενό τους κύκλο, διατηρούσαν ανέκαθεν άριστες σχέσεις, όχι απλά τα τυπικά, μιας και ο ένας όπως όλα δείχνουν ποτέ δεν ξέχασε τον άλλο και είχαν πολύ συχνά και τηλεφωνική επικοινωνία το διάστημα που ήταν χώρια.

Όπως είδαμε, εκείνος την επισκέφτηκε στο νησί των Κυκλάδων κατά τη διάρκεια των διακοπών της, και εκεί φαίνετι πως πάρθηκε η οριστική απόφαση να ξανασμίξουν.