«Με επανάφερε...» - Η ερωτική εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το σύντροφο της, Γιάννη Καραβάσανη

Πως ήταν η ζωή της πριν από εκείνον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με επανάφερε...» - Η ερωτική εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το σύντροφο της, Γιάννη Καραβάσανη

Μέσα από τις νέες δηλώσεις, που παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Στούντιο 4 τη Δευτέρα 5/6 το μοντέλο - παρουσιάστρια ανέλυσε μέσα από τη συνέντευξη της γνωστά και άγνωστα κομμάτια από τη ζωή της.

Το πρόβλημα υγείας της Ηλιάνας την περίοδο, που ήταν στο GNTM ήταν κάτι, που δεν ήταν γνωστό, αφού κανείς δεν ήξερε, ότι είχε κάνει ένα χειρουργείο, που τη δυσκόλεψε πολύ όσο ήταν στην κριτική επιτροπή.

Στη συνέχεια, η Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στα προσωπικά της και συγκεκριμένα στο Γιάννη Καραβασάνη, το σύντροφό της, καθώς η ίδια είναι γνωστό, ότι είχε αποφασίσει να κρύψει το γάμο, που είχαν κάνει στην Αμερική (δείτε εδώ το λόγο).

Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Γιάννη Καραβασάνη

«Η σχέση που έχω τώρα με επανάφερε στο κέντρο μου, είχε ξεχάσει πως ήμουν πριν από μερικά χρόνια. Πλέον στο κομμάτι της ζωής μου ήμουν πολύ στρατιωτάκι, με έχει βοηθήσει να χαλαρώσω περισσότερο να κάνω και λίγο χαβαλέ», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Είχαν ξαναπαντρευτεί και αυτός είναι ο λόγος που έδωσαν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Οι φήμες που την ήθελαν ερωτευμένη ξανά επιβεβαιώθηκαν, και με τον πιο όμορφο τρόπο, μιας και η είδηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης, με τον οποίο ήταν παντρεμένη και παλαιότερα, είναι και πάλι μαζί, έδωσε χαρά σε όσους γνωρίζουν και έχουν σχέσεις μαζί τους, αλλά και στο κοινό της που επιζητούσε να την δει ευτυχισμένη, κάτι που από ότι φαίνεται είναι και με το παραπάνω!

Το ζευγάρι, αν και πολύ παραξενεύτηκαν για την επανασύνδεσή τους μετά κιόλας από το διαζύγιο, σύμφωνα με πληροφορίες και άτομα από το στενό τους κύκλο, διατηρούσαν ανέκαθεν άριστες σχέσεις, όχι απλά τα τυπικά, μιας και ο ένας όπως όλα δείχνουν ποτέ δεν ξέχασε τον άλλο και είχαν πολύ συχνά και τηλεφωνική επικοινωνία το διάστημα που ήταν χώρια.

Όπως είδαμε, εκείνος την επισκέφτηκε στο νησί των Κυκλάδων κατά τη διάρκεια των διακοπών της, και εκεί φαίνετι πως πάρθηκε η οριστική απόφαση να ξανασμίξουν.