«Μου φαίνεται πάρα πολύ κουραστικό πλέον το ότι έχω δεχτεί 150 ...» - Έντονος ο εκνευρισμός της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου σε ερωτήσεις για τον γάμο της

«Με νευριάζει πάρα πολύ να με ρωτάνε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μου φαίνεται πάρα πολύ κουραστικό πλέον το ότι έχω δεχτεί 150 ...» - Έντονος ο εκνευρισμός της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου σε ερωτήσεις για τον γάμο της

Για τα νέα της επαγγελματικά βήματα αλλά και για τον γάμο με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακπούλου, σε δηλώσεις της στην εκπομπή Το Πρωινό, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 30/11. Το γνωστό μοντέλο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον γάμο της αφού, όπως είπε έχει κουραστεί να το συζητάει.

Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορούν φήμες για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού, μετά και την αναβολή του γάμου τους (δείτε εδώ τον λόγο), ενώ είχαν αραιώσει και οι κοινές τους εμφανίσεις (δείτε την λαμπερή της εμφάνιση χωρίς τον σύντροφό της).

Η απάντηση της Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τον γάμο της

«Πιθανό να με βλέπατε σε μια εκπομπή μόδας, αν μου γινόταν πρόταση, γιατί είναι ένα κομμάτι που το αγαπάω και έχω και μια εξειδίκευση, γιατί δέκα χρόνια μοντέλο έχω κάποια εμπειρία. Τηλεοπτικά συζητάω κάποια πράγματα, δεν έχω κλείσει κάτι αυτή τη στιγμή. Πιστεύω όμως, ότι θα έρθει κάτι. Δε νομίζω ότι θα πήγαινα στο Survivor πάλι. Νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι που έχει κάνει τον κύκλο του» ανέφερε αρχικά.

«Τα δημοσιεύματα χωρισμού μου τα είχα διαψεύσει νωρίτερα από αυτή την έξοδο, απλά για κάποιο λόγο συνέχιζε να παίζεται αυτό το έργο να παίζεται. Με νευριάζει πάρα πολύ να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ, φαίνεται και στο πρόσωπό μου νομίζω» πρόσθεσε.

«Μου φαίνεται πάρα πολύ κουραστικό πλέον το ότι έχω δεχτεί 150 ερωτήσεις για το πότε παντρεύομαι ενώ υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε. Κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα, δεν είμαι η κατάλληλη αλλά μπορείς να το θέσεις ως την άποψη κάποιου ατόμου που του δίνεται βήμα. Εμείς συζητάμε για το αν παντρευτούμε ή όχι και έχουμε μείνει 100 χρόνια πίσω, σε μια… Ας μη το συνεχίσω» απάντησε εμφανώς εκνευρισμένη η Ναυσικά Παναγιωτακπούλου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Φήμες περί κρίσης στη σχέση Πηλαδάκη - Παναγιωτακοπούλου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day ανέφερε πως: «Το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες, που θέλουν το ζευγάρι να πέρασε ή να περνά κρίση. Η Ναυσικά έδωσε και μεγάλη βαρύτητα στην καριέρα της το τελευταίο διάστημα μετά από αρκετά χρόνια. Οι φήμες λένε ότι πέρασαν, και ενδεχομένως περνάνε ακόμα, μια έντονη κρίση».