«Πήγε να βάλει βενζίνη, είχε παραδώσει την ταυτότητά της, γιατί δεν έχει ούτε 5 ευρώ» - Οι οικονομικές δυσκολίες που πέρασαν ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά

«Θα πω κάτι κάπως προσωπικό, αλλά το λέω γιατί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 30/11 με τον τραγουδιστή να μιλάει για την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει με τη σύντροφό του, Τζένη Θεωνά.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί μαζί, ωστόσο μέχρι σήμερα ο τραγουδιστής και η ηθοποιός δεν έχουν προχωρήσει σε γάμο, ούτε έχουν βαφτίσει το γιο τους, ο οποίος ονομάζεται Αρίωνας (δείτε εδώ το δημοσίευμα, που έφερε σε δύσκολη θέση τον τραγουδιστή).

Ο Δήμος Αναστασιάδης εξήγησε τους λόγους, που εκείνος και η Τζένη Θεωνά έχουν πάρει πολύ συγκεκριμένες αποφάσεις για την οικογένειά τους και όπως εξήγησε ο δρόμος δεν ήταν πάντα εύκολος και στρωμένος με ροδοπέταλα.

Οι δηλώσεις του Δήμου Αναστασιάδη για την οικογένειά του με την Τζένη Θεωνά

«Νιώθω τυχερός ,που σε αυτή την ηλικία έχω ένα παιδί 4,5 χρόνων και μεγαλώνουμε μαζί, αλλά είναι και τόσο ωραία συνθήκη όταν όλο αυτό είναι δημιούργημα ενός μεγάλου έρωτα και μίας μεγάλης αγάπης. Το παιδί μου λέει ότι «Μου λείπεις και σου λείπω, σ’ αγαπώ και μ’ αγαπάς», όταν αγαπάς και αγαπιέσαι δεν υπάρχει κάτι, που να το προσπερνάει. Έχω γράψει ένα τραγούδι για τον γιο μου, φυσικά το οποίο και κάποια στιγμή θα το βγάλω.

Σχετικά με τις ερωτήσεις για τον γάμο ρίχνω την ασπίδα μου και απαντάω, ότι αυτό είναι ένα θέμα, που έχει να κάνει με εμάς. Θα το κάνουμε εμείς με τον τρόπο μας και θα είναι, όπως εμείς το ονειρευόμαστε.

Αν μου έλεγαν, ότι θα είμαι 9 χρόνια με την Τζένη Θεωνά - όταν γνωριστήκαμε - νομίζω, ότι απλά κάποιος δουλεύει. Και εκεί έρχεται το αναπάντεχο πάλι, ότι ποτέ μην βάζεις τη λογική σου στα κομμάτια, που είναι έρωτας και σπουδαία πράγματα, δηλαδή δεν πάει βάσει προγράμματος, είναι στο ανεξέλεγκτο. Είναι εκεί, που δε μπορείς να ελέγξεις τίποτα, οπότε στα αλήθεια η σχέση με την Τζένη Θεωνά είναι ένα κομμάτι, που ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και έτσι πορευόμαστε μέχρι σήμερα. Όλα τα κομμάτια μας ήταν αντίθετα, από όπου και να το πιάσεις, αλλά και πολύ ίδιοι σε πολλά θέματα.

Υπήρχε και μια εποχή που δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου και που δεν είχε και η Τζένη φράγκο. Δηλαδή είχε ο ένας 5 ευρώ και πέντε ευρώ ο άλλος. Θα πω κάτι κάπως προσωπικό, αλλά το λέω γιατί έχουμε συνδεθεί τόσο πολύ με την Τζένη και έχουμε περάσει πάρα πολλά στάδια και για αυτό χαίρομαι, που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος, γιατί έχει φτάσει η Τζένη στο σημείο να βάλει βενζίνη και έχει παραδώσει την ταυτότητά της, γιατί δεν έχει ούτε πέντε ευρώ, δηλαδή ήμασταν σε αυτή τη φάση. Το αντιμετωπίσαμε με χαμόγελο, δεν πειράζει θα έρθει η επόμενη ημέρα, θα τα καταφέρουμε, είμαι υπερήφανος, γιατί ποτέ δεν πούλησα την αισθητική μου», είπε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Θέλουν να αποκτήσουν δεύτερο παιδί;

Την Κυριακή (22/10) η Τζένη Θεωνά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Δύο στη 1 με την παρουσιάστρια και ηθοποιό να παραχωρεί μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για τα επαγγελματικά και την προσωπική της ζωή.

«Το δεύτερο παιδί το σκεφτόμαστε πάντα, πάντα το σκεφτόμαστε και ποτέ δεν το κάνουμε. Το παιδί είναι πολύ μεγάλη χαρά και ευτυχία, δεν ξέρουμε! Ο μικρός δεν το ζητάει επιμόνως, αλλά είναι θετικός», είπε η Τζένη Θεωνά.