Στιγμές ευτυχίας για τον Μάνο Παπαγιάννη - Η τρυφερή φωτογραφία με την κούκλα κόρη του και τον γιο του

Έχουν μεγαλώσει τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Αγγελική Δαλιάνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Τετάρτη (28/11) για τον Μάνο Παπαγιάννη, καθώς ο ηθοποιός είχε γενέθλια, τα οποία και πέρασε με αγαπημένα του πρόσωπα, που δεν είναι άλλα από τα δύο παιδιά, που έχει αποκτήσει από την Αγγελική Δαλιάνη.

Μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε ο Μάνος Παπαγιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μας έδειξε το γλυκό, που έσβησε ως τούρτα γενεθλίων, στο μαγαζί εστίασης, που διατηρεί ο ηθοποιός.

Φυσικά στο πλευρό του έστεκε η μεγάλη του κόρη, η οποία οφείλουμε να πούμε, πως μοιάζει ιδιαίτερα με τη μητέρα της και από τα αριστερά του καθόταν το μικρότερο μέλος της οικογένειας, ο γιος του (δείτε εδώ την ευχάριστη ανακοίνωση για την οικογένεια).

Η ανάρτηση του Μάνου Παπαγιάννη για τα γενέθλιά του

«Χρόνια μου καλά λοιπόν....», έγραψε ο Μάνος Παπαγιάννης.

Οι δηλώσεις της Δαλιάνη για τη δικαστική περιπέτεια του συζύγου της

«Δε μου αρέσει να μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Θέλω να μιλάω για πράγματα χαρούμενα και όμορφα. Είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η ζωή έχει προβλήματα και αυτό είναι ένα πρόβλημα… Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα έρθουν στη σωστή τους διάσταση γιατί πιστεύω ότι έχει διογκωθεί πολύ το θέμα αυτό. Δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δε θέλεις να απασχολείς με τέτοια πράγματα. Είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω δημόσια και να μιλώ για τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εμφανίσεις μου στην τηλεόραση είναι ελάχιστες. Δεν ήταν εύκολο αλλά δε θα ήθελα να επεκταθώ γιατί δε με κάνει να νιώθω ωραία. Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο αλλά δε θέλω να επεκταθώ. Είμαι αισιόδοξη όμως», είχε πει η Αγγελική Δαλιάνη στο Open Weekend.