Στιγμές ευτυχίας για τον Μάνο Παπαγιάννη και την σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη

Φωτογραφίες από τη θάλασσα με τα παιδιά τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά το χειρουργίο που έκανε, ο Μάνος Παπαγιάννης μαζί με την σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη και τα δυο τους παιδιά, καρπούς του έρωτα τους, ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και έφυγαν για να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο ηθοποιός ειδικά ήθελε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί μετά τις δυσκολίες που πέρασε με τα δικαστήρια που είχε με την Σοφία Παυλίδου - δείτε την απόφαση του δικαστηρίου.

Οι διακοπές Παπαγιάννη - Δαλιάνη με τα παιδιά τους

Η Αγγελική Δαλιάνη με τον Μάνο Παπαγιάννη περνούν στιγμές απόλυτης ευτυχίας με τα δυο τους παιδιά. Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Αίγινα και απολαμβάνουν στο έπακρο τις βουτιές τους στη θάλασσα και τις νυχτερινές τους βόλτες στα όμορφα και γραφικά σοκάκια.

Τόσο η ηθοποιός όσο και ο σύζυγός της στα προφίλ τους στο Instagram έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους.

Η πρόωρη γέννα του παιδιού τους

Καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε η Αγγελική Δαλιάνη πριν από κάποιους μήνες. Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για τα πρώτα χρόνια της καριέρα της. Την γνωρίσαμε για πρώτη φορά καλά μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά Μαρία η Άσχημη.

Ήταν μια σειρά του MEGΑ που κατάφερε να αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και να γίνει από τις πιο επιτυχημένες της γενιάς. Βέβαια, πολλοί πρωταγωνιστές χάθηκαν μετά από την συμμετοχή τους - δείτε για παράδειγμα πως είναι σήμερα ο Άνθιμος Ανανιάδης.

«Τίποτα δεν ήταν εύκολο. Είχαμε 15ωρα γυρίσματα, ήταν μία καθημερινή σειρά, τελείως προσωποκεντρική κι εγώ δεν είχα μεγάλη εμπειρία. Το 2005 τελείωσα τη σχολή, τέλη του 2006 ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Στην αρχή το βρήκα πολύ ιντριγκαδόρικο όλο αυτό, ήταν πολύ ελκυστικό όταν πρέπει να αλλάξεις τελείως για έναν ρόλο».

«Με άγχωσε η ξαφνική δημοσιότητα. Με ακολούθησε μια φορά ένας παπαράτσι από του Γκύζη μέχρι τα πλατώ στα Σπάτα, για να με φωτογραφήσει πώς είμαι στην πραγματικότητα. Έλεγα: Παναγία μου, εγώ και η Νταϊάνα».

«Κάποια στιγμή διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες μου από τη δραματική σχολή. Η συμφωνία με το κανάλι ήταν να πηγαίνω στις εκπομπές ως ρόλος, απαντούσα σαν να είμαι η Μαρία».

Στην συνέχεια μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της που ήταν η πρόωρη γέννηση του παιδιού της που την έκανε να αγωνιά για το τι θα συμβεί.

«Με τάραξε. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, κάτι που δεν το περιμένεις. Επειδή όμως τα πράγματα πήγαιναν μέρα με τη μέρα καλύτερα, αυτός ήταν ένας λόγος για να μπορέσω να το διαχειριστώ. Πολύ άγχος, πολλή πίεση, γυρνάς στο σπίτι χωρίς παιδί, έχεις την αγωνία του τι θα γίνει, έχεις ενοχές» εξομολογείται η ηθοποιός.