Στο χειρουργείο ο Μάνος Παπαγιάννης

Τι συμβαίνει με τον ηθοποιό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ανάρτηση του Μάνου Παπαγιάννη στο λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram την Τετάρτη 7/6 δημιούργησε ανησυχία στους ακόλουθους του σχετικά με την υγεία του, καθώς ο ίδιος βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα ρούχα του χειρουργείου, ενώ από πάνω του ήταν 3 γιατροί! Η λεζάντα της ανάρτησής του δεν έκανε σαφές περί τίνος πρόκειται, παρά μόνο ότι μπήκε στο νοσοκομείο.

Την Πέμπτη 8/6 ο Μάνος Παπαγιάννης έκανε ένα νέο story στο λογαριασμό του, για άσχετο ζήτημα, ωστόσο έγινε σαφές, πως έχει επαφή με τη συσκευή του (δείτε εδώ γιατί βρίσκεται ξανά στα δικαστήρια μετά τη διαμάχη με την Παυλίδου).

Η ανάρτηση του Μάνου Παπαγιάννη μέσα από το νοσοκομείο

«Dream team στην κυριολεξία!!!!!», έγραψε ο Μάνος Παπαγιάννης.

Η απάντηση του Παπαγιάννη στη νέα αγωγή της Παυλίδου

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου μετά το περιστατικό στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσαν. Η ηθοποιός είχε καταγγείλει τον συνάδελφο της για ξυλοδαρμό.

Ο ηθοποιός είχε κριθεί ένοχος και η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης (δείτε εδώ την συγκλονιστική φωτογραφία που είχε ανεβάσει τότε η Σοφία με τους μώλωπες στο κορμί της) ήταν τέσσερις μήνες με αναστολή.

Η ηθοποιός, από την άλλη πλευρά, κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα ησυχάσει τόσο απλά.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη εναντίον του, τόσο για τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους, όσο και για κάποια έξοδα και διαφυγόντα κέρδη που είχε όπως ισχυρίζεται η ίδια στην αγωγή της την περίοδο της δικαστικής τους διαμάχης.

Η δημοσιογράφος του Super Κατερίνα στον ALPHA, Έλενα Πολυκάρπου, επικοινώνησε μαζί του και της έδωσε την απάντηση του για την αγωγή εναντίον του.

«Καταρχάς σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δε θα ήθελα να τοποθετηθώ στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο. Πάνω από όλα σέβομαι τη δικαιοσύνη και θυμίζω ότι η υπόθεση θα κριθεί στο Εφετείο, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει και η αλήθεια» αρκέστηκε να πει ο Μάνος Παπαγιάννης.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο ηθοποιός της ζήτησε συγγνώμη, καθώς στην αρχή της επικοινωνίας του ήταν αρκετά φορτισμένος.