«Ξύπνησα ένα πρωί και έφαγα ένα βρίσιμο...» - Σε φοβερά δύσκολη θέση ο Θανάσης Αλευράς με μηνύματα που δέχτηκε

Ο λόγος και το ξεκαθάρισμά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ξύπνησα ένα πρωί και έφαγα ένα βρίσιμο...» - Σε φοβερά δύσκολη θέση ο Θανάσης Αλευράς με μηνύματα που δέχτηκε

Ο Θανάσης Αλευράς την Πέμπτη (30/11) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time με τον ηθοποιό να μιλάει τόσο για την εξέλιξη των επαγγελματικών του, για τα προσωπικά του, αλλά και άγνωστες προτάσεις, που έχει δεχτεί.

Σχετικά με την επαφή, που έχει ο ταλαντούχος ηθοποιός με τον κόσμο και τις κριτικές ο ίδιος τόνισε, πως γενικά το διαχειρίζεται αυτό το κομμάτι, ωστόσο πρόσφατα έγινε μια παρεξήγηση με αποτέλεσμα να λάβει υβριστικά μηνύματα.

Δείτε επίσης: «Εγώ είχα μια μεγάλη σχέση που...» - Η εξομολόγηση του Θανάση Αλευρά για την προσωπική του ζωή

Ο λόγος για τo σάλο, που είχε δημιουργηθεί με τη Eurovision 2023, καθώς η ελληνική επιτροπή είχε δώσει πεντάρι στην Κύπρο με πολλούς φανατικούς φίλους του μουσικού διαγωνισμού να θεωρούν, πως ήταν απόφαση του Αλευρά, βρίζοντάς τον στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο λόγος που δέχτηκε έντονη κριτική ο Θανάσης Αλευράς

«Με νοιάζει τι γράφουν και σχολιάζουν οι άλλοι για μένα, θα ήθελα πολύ βέβαια να είμαι υπεράνω, όχι μόνο για τη δουλειά μου, αλλά για τη ζωή μου όλη. Μεγαλώσαμε με αυτό το τι θα πουν άλλοι. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο, εμένα με αγαπάνε γενικά οι άνθρωποι.

Απλώς είδα πώς είναι να έχεις haters ή να προκαλείς, όταν καταλάθος πέρυσι ξύπνησα το πρωί και έφαγα ένα βρίσιμο, γιατί έβαλα πεντάρι στην Κύπρο και καλά από παρανόηση της κρατικής τηλεόρασης, είχε βγει ότι ήμουν εγώ στην επιτροπή, που δεν ψήφισαν την Κύπρο και δεν πέρασε και κάποιοι φανατικοί άνθρωποι, αρκετοί με έβριζαν πολύ άσχημα ας πούμε και ενώ ήξερα, ότι δεν έχω καμία ευθύνη....να το φάω το βρίσιμο αν όντως είχα ψηφίσει, είπα πως το περνάνε αυτό οι άνθρωποι, έπαθα σοκ, με βρίζανε. Δε μου αρέσουν να φτάνουν στα αυτιά μου άσχημα πράγματα. Στεναχωρήθηκα! Στεναχωρήθηκα με την ευκολία, που μπορεί ο άλλος να τρώει τον άλλον», είπε ο Θανάσης Αλευράς.

Ο θάνατος που τον συγκλόνισε

«Εμένα αυτό που μου αρέσει πολύ στην παράσταση είναι ότι δίνει κάτι το διαφορετικό. Επειδή είναι επιθεώρηση, κάνει πολιτικό σχόλιο με ένα άλλο τρόπο, πολύ πιο έξυπνο, με πολύ ωραίο χιούμορ.

Κάτι πρόσφατο που θυμάμαι από την παράσταση ήταν από χθες όπου βρισκόταν εκεί ένας κύριος με ένα πράσινο μπλουζάκι με ένα πολύ περίεργο γέλιο. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Παρέσυρε όλο τον κόσμο, παρέσυρε και εμάς. Ήταν μια τέλεια στιγμή.

Όταν έφυγε από την ζωή ο πατέρας μου, εγώ βρισκόμουν σε περιοδεία και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Κατάφερα και πήγα στην κηδεία του πατέρα μου. Ήμουν σε περιοδεία και έπρεπε να φύγω να πάω ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα κατάφερα.

Η δουλειά αυτή έχει τέτοια. Δεν τολμάς να αρρωστήσεις., δεν τολμάς να σπάσεις το πόδι σου σαν άνθρωπος. Εμένα που μου είχε συμβεί αυτό, είχα πάει στο θέατρο με μπότα και έπαιξα γιατί δεν υπήρχε αντικατάσταση. Δεν γινόταν αλλιώς δηλαδή», είπε ο Θανάσης Αλευράς στο Χαμογέλα και πάλι.