«Θα δω αν θα πάω! Αν έχω καλεστεί;» - Ερωτηματικά με την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την εκδήλωση στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου

«Η ιστορία του Θάνου είναι δικιά μου ιστορία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη (29/11) έχει προγραμματιστεί ένα αφιέρωμα στο Μέγαρο Μουσικής στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου μέσα από έναν κύκλο συναυλιών, που αναμένεται να συνεχιστεί μέσα στο μήνα, Δεκέμβριο.

Στο Super Κατερίνα λοιπόν, έγινε αναφορά στο αφιέρωμα αυτό από την Κατερίνα Καινούργιου ρωτώντας τον αδερφό του Θάνου Μικρούτσικου, Ανδρέα αν έχει σκοπό να δώσει το παρόν στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση (δείτε εδώ τη συγκίνησή του στον αέρα της εκπομπής).

Με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε, πως δεν είναι σίγουρος για το αν θα πάει, αφήνοντας να εννοηθεί, πως και όταν ζούσε ο Θάνος Μικρούτσικος δε λάμβανε κάποια ειδική πρόταση από παραγωγούς και διοργανωτές μιας και είχε τόσο στενή σχέση μαζί του.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικο για το αφιέρωμα στη μνήμη του αδερφού του

«Θα δω αν θα πάω! Τι πάει να πει σε μία εκδήλωση, αν έχω καλεστεί; Δεν είναι η μόνη μέρα, είναι ένας κύκλος συναυλιών. Δυστυχώς πλησιάζουμε και στον Δεκέμβρη, που είναι και η ημερομηνία, που έφυγε ο Θάνος. Εγώ, που έχω πάει σε όλες τις εκδηλώσεις του αδερφού μου δεν είχα ιδιαίτερη πρόσκληση. Πήγαινα και καθόμουν από πίσω στα παρασκήνια με τον Θάνο. Στην τελευταία ήταν και ο Κουτσόμπας μπροστά μου. Η ιστορία του Θάνου είναι δικιά μου ιστορία», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον θάνατό του

«Συνέχεια νιώθω ότι είναι δίπλα μου ο Θάνος! Καμιά φορά λέω, ότι τον «κατάπια»! Γιατί αν για κάποια πράγματα διαφωνούσαμε όσο ήμασταν μαζί, αισθάνομαι ότι τώρα, αποφασίζω όχι όπως ήμουν πριν, αλλά όπως έχω γίνει μετά από τόσα χρόνια δίπλα του. Αισθάνομαι ότι είναι συνέχεια κοντά μου, ότι μου στέλνει συνέχεια μηνύματα.

Ίσως γιατί, με είχε «εμβολιάσει» με τον τρόπο του και με τη χαρά της ζωής που είχε. Χαίρομαι να μιλάω για το Θάνο πάντα», ανέφερε στην συνέντευξή της η γυναίκα του καλλιτέχνη.

Και στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Την προηγούμενη μέρα από την ημέρα της επετείου του θανάτου του Θάνου θα σας ζητήσω ευγενικά να μην είμαι εκείνη την ημέρα, γιατί θέλω να μείνω σπίτι μου κλεισμένος. και το σκεφτόμουν εκεί και τώρα λες για τον Θάνο. Όταν πλησιάζει μετά τα Χριστούγεννα θα το ζητήσω», είχε πει ο Μικρούτσικος στο Super Κατερίνα.