«Δε θα απαντήσω σε αυτό...» - Η ενόχληση της Μαρίας Μπεκατώρου στις τηλεοπτικές κάμερες

«Νιώθω άβολα να το κάνω αυτό...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Δε θα απαντήσω σε αυτό...» - Η ενόχληση της Μαρίας Μπεκατώρου στις τηλεοπτικές κάμερες

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, την οποία παρακολουθούμε καθημερινά στο νέο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του κοινού, "The Chase", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του mega, πραγματοποίησε πρόσφατα βραδινή δημόσια έξοδο και έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόντρα, που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη (δείτε εδώ τι έχει συμβεί αναλυτικά), αλλά και για το ποιο πρόγραμμα θα παρακολουθούσε, εάν η γνωστή παρουσιάστρια είχε πρωινή εκπομπή την ίδια ώρα με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι δηλώσεις της παρουσιάστηκαν σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή "Happy Day", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου στις κάμερες των εκπομπών

«Νιώθω άβολα να το κάνω αυτό, δε θα ήθελα να απαντήσω για την κόντρα της Ζήνας με τη Μαίρη. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα κόντρες, όσο κάνω τηλεόραση. Δεν είχα καθόλου κόντρες στο χώρο. Ίσως φταίει, που και εγώ δε δίνω σημασία, δεν ασχολούμαι. Ίσως από την άλλη να είμαι και πολύ τυχερή. Στην ερώτηση ποιον θα παρακολουθούσα σε ένα πρωινό, το Γιώργο Λιάγκα, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ή τη Ζήνα Κουτσελίνη, δε θα σας απαντήσω. Ξέρω ποια είναι η απάντηση. Δεν μπορώ να μη δω κανέναν ή να τους δω όλους; Ξέρω, ωστόσο ποιον θα έβλεπα, αλλά δε θα το πω δημόσια», σχολίασε η αγαπημένη παρουσιάστρια στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.