«Η επανασύνδεση είναι ένα πολύ σωστός ορισμός....» - Η απάντηση της Εύης Βατίδου στις τελευταίες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

«Εγώ θα είμαι πάντα πρώην κυρία Κούγια...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Η επανασύνδεση είναι ένα πολύ σωστός ορισμός....» - Η απάντηση της Εύης Βατίδου στις τελευταίες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε event, το οποίο είχε πολύ λαμπερές παρουσίες. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους παραχώρησαν δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και το γνωστό μοντέλο, Εύη Βατίδου, η οποία απάντησε για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι και πάλι με τον πρώην σύζυγό της και γνωστός δικηγόρος, Αλέξη Κούγια, αλλά και για τις δηλώσεις του ίδιου για τη νέα του σύντροφο. Οι δηλώσεις της παρουσιάστηκαν σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή "Happy Day", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Υπενθυμίζουμε, πως το γνωστό πρώην ζευγάρι υπήρξε μαζί στο παρελθόν για πολλά χρόνια, και έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Ενώ για πολύ καιρό δεν είχα οι δυο τους καλές σχέσεις, πρόσφατα αποκαταστάθηκαν. Το μοντέλο ήρθε πριν από λίγο καιρό σε ρήξη με ένα μοτοσικλετιστή, κάτι που οδήγησε στη σύλληψή της. Ο γνωστός ποινικολόγος με την ιδιότητά του ανέλαβε την υπόθεση της πρώην συζύγου του (δείτε εδώ τι έχει συμβεί ακριβώς).

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου

«Η επανασύνδεση είναι ένα πολύ σωστός ορισμός. Γιατί έχουμε έρθει πιο κοντά, γιατί αυτό να είναι θέμα. Δεν είναι επανασύνδεση τηλεφώνου. Είμαι μητέρα του Χρήστου και της Μάιρας. Εγώ θα είμαι πάντα πρώην κυρία Κούγια, και πάντα η κυρία Βατίδου. Δεν ξέρω, γιατί έχει βγει αυτό. Εγώ ξέρω αυτά, που μου λέει ο ίδιος ο Αλέξης. Μιλάμε στο τηλέφωνο και ακούω μόνο αυτόν. Δεν καταλαβαίνω, τι εννοείτε για υψηλοτάτη. Εγώ θα ήθελα να είναι πολύ ευτυχισμένος ο Αλέξης, όλοι αυτό θέλουμε. Δεν έχω καμία σχέση και καμία επαφή με τις φιλίες και τις σχέσεις του Αλέξη», σχολίασε στις τηλεοπτικές κάμερες το γνωστό μοντέλου.

Τα σχόλια του πάνελ της εκπομπής "Happy Day" στις δηλώσεις της Εύης Βατίδου

«Το εγώ θα είμαι πάντα η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ, αυτό είναι συμβουλή μανούλας. Με τον τρόπο, που το λέει αυτό δηλώνει», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας.

«Εγώ τον παντρεύτηκα, εγώ είμαι η μάνα των παιδιών του», σχολίασε με τη σειρά της η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν την εγκρίνει, και αύτο νομίζω, ότι φαίνεται. Αλλά το θέμα είναι αν θα τη ρωτήσει», υπογράμμισε η Τίνα Μεσσαροπούλου με τη σειρά της

«Σου αρέσει να σε διεκδικούν και να είσαι το αντικείμενο του πόθου», κατέληξε εκ νέου η οικοδέσποινα της εκπομπής.