Κοινωνία Ώρα Mega: «Ο Χριστός κι η Παναγία!» - Άφωνοι Χασαπόπουλος και Βούλγαρη με την είδηση που ακούστηκε στον αέρα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κοινωνία Ώρα Mega: «Ο Χριστός κι η Παναγία!» - Άφωνοι Χασαπόπουλος και Βούλγαρη με την είδηση που ακούστηκε στον αέρα

Μία είδηση που ακούστηκε το πρωί της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου στο πλατό του MEGA της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega, άφησε άφωνους τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, κι αυτό γιατί δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

Μία γυναίκα από την Βρετανία, η Κάρλα Μπελούτσι, ανακοίνωσε στους συγγενείς της πως στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι που θα κάνει θα χρεώσει τους καλεσμένους της από 150 ευρώ τον καθένα. Πρόκειται για μία από τις πιο μισητές γυναίκες της χώρας, καθώς φαίνεται πως προσπαθεί να βγάλει χρήματα από παντού. Είχε καταφέρει, μάλιστα, να κάνει πλαστική στο στήθος με χρήματα που μπόρεσε να εκμαιεύσει από το κράτος.

Δείτε επίσης: «Θα πω τον πόνο μου...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Ανθής Βούλγαρη στο Κοινωνία Ώρα Mega

Άφωνοι Χασαπόπουλος και Βούλγαρη στον αέρα του Κοινωνία Ώρα Mega

«Ο Χριστός κι η Παναγία!», σχολίασε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη. «Γιατί δεν ανοίγει εστιατόριο; Τι λες ρε συ; Θα καλέσεις τους συγγενείς σου και θα τους πει ότι θες 100 ευρώ το κεφάλι;», δήλωσε έπειτα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Μπορεί να μαγειρεύει καλά», συμπλήρωσε η πρώτη, με τον δεύτερο να συνεχίζει: «Ναι γιατί έχει πλούσια προσόντα... Σιγά να μην πάνε αφού είναι και συγγενείς. Προσπαθεί να διατηρήσει τον τίτλο της πιο μισητής γυναίκας τώρα αυτή».

Άλλη μία φορά που τα έχασαν

Μια διαφορετική έναρξη είδαμε να κάνουν την Παρασκευή (24/11) η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην εκπομπή, που παρουσιάζουν Κοινωνία Ώρα Mega με τα επικά σχόλια να έρχονται πολύ σύντομα.

Σε πρώτο πλάνο, πριν καλά καλά πουν οι παρουσιαστές την ''Καλημέρα τους'' στο κοινό προβλήθηκε ένα χριστουγεννιάτικο βίντεο με μοντέλα της Victoria Secret κάτι, που δημιούργησε κενά και απορίες στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Στον αέρα λοιπόν την εκπομπής ο δημοσιογράφος ρώτησε αν αυτό, που έβλεπαν ήταν από το Play Boy με την Ανθή Βούλγαρη να σοκάρεται και να του εξηγεί τι ήταν το βίντεο, που άνοιξε τη σημερινή εκπομπή τους (δείτε εδώ τη δυσάρεστη είδηση θανάτου, που τους άφησε άφωνους).

«Λοιπόν, 24 του μήνα μία ημέρα πριν από της Αγίας Αικατερίνης», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

«Αυτό τι ήταν; Διαφήμιση του Playboy; Για βάλτο ρε συ πάλι», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Όχι ρε συ αυτά είναι τα κλασικά μοντέλα της Victoria Secret», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Χασαπόπουλος - Βούλγαρη

Κοινωνία ώρα mega - Bούλγαρη