«Περιμένουμε τις ανακοινώσεις του...» - Τα σχόλια της Μαριάντας Πιερίδη και της Φελίσιας Τσαλαπάτη για τη νέα τους εκπομπή στο Open

««Όχι εγώ δε δέχτηκα πρόταση για...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Περιμένουμε τις ανακοινώσεις του...» - Τα σχόλια της Μαριάντας Πιερίδη και της Φελίσιας Τσαλαπάτη για τη νέα τους εκπομπή στο Open

Δεν είναι λίγες ημέρες, που έχουμε ανακοινωθεί την έναρξη της νέας εκπομπής του Σαββατοκύριακου από το τηλεοπτικό σταθμό του open tv. Μάλιστα, ήδη γνωρίζουμε τα τρία από τα τέσσερα μέλη της, τα οποία θα είναι η Μαριάντα Πιερίδη, η Φελίσια Τσαλαπάτη και η Ναταλί Κακκαβά. Όπως όλα δείχνουν το νέο project του καναλιού θα είναι γυναικεία υπόθεση. Εκτός, αν το τέταρτο πρόσωπο αποτελέσει την έκπληξη!

Δεν είναι λίγα τα σενάρια και οι φήμες, που το πάνελ της εκπομπής, θέλουν να πλαισιώνεται από το γνωστό και αγαπημένο τραγουδιστή, Τριαντάφυλλο, κάτι που και ο ίδιος δεν το έχει αποκλείσει ακόμα εντελώς (δείτε εδώ τι είχε πει πρόσφατα για τη συνάντησή του με τους ιθύνοντες της παραγωγής και του καναλιού).

Παρόλα αυτά, η λατρεμένη τραγουδίστρια και η δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός, που τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της παρουσίασης και μάλιστα με πολύ δυναμικό και σταθερό τρόπο, ο οποίος διαφαίνεται να είναι μακρύς και γεμάτος επιτυχίες, παρευρέθηκαν σε δημόσια βραδινή εκδήλωση και μίλησαν στις κάμερες των εκπομπών. Οι δηλώσεις τους παρουσιάστηκαν σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή "Happy Day", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Οι δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη και της Φελίσιας Λαπάτη στις κάμερες των πρωινών εκπομπών

«Θα ανακοινώσει το κανάλι, ποιο είναι το τέταρτο πρόσωπο, που θα συμμετέχει στη νέα εκπομπή», είπαν και οι δύο αρχικά για το νέο project, που πρόκειται να της δούμε. «Όχι εγώ δε δέχτηκα πρόταση για το Your face Sounds Familiar, όπως η Μαριάντα», απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων η αγαπημένη καλλιτέχνιδα.

«Περιμένουμε τις ανακοινώσεις του καναλιού, δεν ξέρουμε κάτι για την εκπομπή. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι πριν τις επίσημες ανακοινώσεις», σχολίασαν για την εκπομπή εκ νέου.

Τέλος, η τραγουδίστρια υπογράμμισε, ότι δε μιλάει για τα συναισθηματικά της, υπενθυμίζουμε, πως εκείνη και ο επί χρόνια σύζυγός της είχαν κάποια ρήξη στη σχέση τους (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).