«Δεν θα ήθελα να απαντήσω...» - Η έντονη αντίδραση της Μαρίας Ματσούκα σε ερώτηση για τον γάμο της αδερφής της, Δήμητρας, με τον Πέτρο Κόκκαλη

Μάλλον προσπαθούν να το κρατήσουν για τον εαυτό τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα ήθελα να απαντήσω...» - Η έντονη αντίδραση της Μαρίας Ματσούκα σε ερώτηση για τον γάμο της αδερφής της, Δήμητρας, με τον Πέτρο Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον έρωτα της ζωής της, Πέτρο Κόκκαλη, και η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την αδερφή της ηθοποιού, Μαρία Ματσούκα, η οποία και ρωτήθηκε για το ευχάριστο γεγονός.

Η ίδια ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο του καναλιού, ωστόσο όταν εκείνος την ρώτησε συγκεκριμένα πότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μυστήριο, απέφυγε να απαντήσει ευγενικά και ευχήθηκε με τη σειρά της τα καλύτερα.

Η αντίδραση της Μαρίας Ματσούκα σε ερώτηση για τον γάμο της αδερφής της, Δήμητρας

«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές, να' στε καλά! «Δεν θα' θελα να απαντήσω για το πότε θα γίνει ο γάμος της αδελφής μου, αλλά ευχαριστούμε πολύ! Εύχομαι και για εσάς ό,τι καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε, ωστόσο, όλες τις λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα!

Οι πρώτες δηλώσεις της μέλλουσας νύφης μετά την αναγγελία του γάμου της

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη την Παρασκευή (24/11) στην εκπομπή Πρωινό με τη γνωστή ηθοποιό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην πρόσφατη και πολύ ευχάριστη ανακοίνωση σχετικά με την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ την επίσημη αναγγελία για το γάμο του ζευγαριού).

Με αφορμή λοιπόν την νέα συνέντευξη της ηθοποιού, η οποία συνέπεσε χρονικά με τα ευχάριστα την είδαμε να μιλάει για την απόφαση του γάμου και τα συναισθήματά της. Στη συνέχεια, η Δήμητρα Ματσούκα εξήγησε, πως δε θα ήθελε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία, που λέγεται, ότι θα γίνει ο γάμος, αλλά ούτε και αν θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός.

«Παντρευόμαστε για καθαρά για συναισθηματικούς λόγους! Αυτό τα λέει όλα νομίζω. Είμαστε 7 χρόνια μαζί, εμένα γενικά μου αρέσει το νούμερο αυτό. Είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε έτσι καλά, θα γίνει. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους θα γίνει σου απαντάω ξανά. Ήταν μια κοινή απόφαση!

Θα αποφύγω την απάντηση για την ημερομηνία του γάμου, αν μου επιτρέπεις. Θα αποφύγω και την απάντηση για το αν θα είναι πολιτικός ή θρησκευτικός. Δεν θα έχουμε πολλούς καλεσμένους, θα είμαστε λίγοι και καλοί, αυτό μπορώ να στο πω.

Είναι ένας άνθρωπος, που καταρχήν εκτιμώ και εκτιμώ βαθιά. Και βεβαίως είναι ένας άνθρωπος, που όλα αυτά τα χρόνια εξακολουθεί να με γοητεύει από σταθερά και τον αγαπάω, όσο νομίζω, ότι δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.