«Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια...» - Η ενόχληση της Κάτιας Ταραμπάνκο σε ερώτηση για το Γιώργο Λάγιο

Οι δηλώσεις του πρώην συντρόφου της τις στις κάμερες

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια...» - Η ενόχληση της Κάτιας Ταραμπάνκο σε ερώτηση για το Γιώργο Λάγιο

Το γνωστό μοντέλο, Κάτια Ταραμπανκο, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας "Greece’s Next Top Model", το οποίο προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του Star, και από το οποίο αναδείχθηκε και μεγάλη νικήτρια, πραγματοποίησε δημόσια βραδινή έξοδο. Στο event, όπου βρέθηκε καλεσμένη ήταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και ο πρώην σύντροφός της, Γιώργος Λάγιος.

Το πρώην ζευγάρι, αν και ήταν μαζί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, περίπου τρεις μήνες, είχαν απασχολήσει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα και οι δυο τους, όταν κάνουν δηλώσεις στις κάμερες να ρωτιούνται για τις σημερινές επαφές τους (δείτε εδώ τι είχαν πει πρόσφατα για αυτό). Κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στις δηλώσεις, που παραχώρησε το μοντέλο και παρουσιάστηκαν από την πρωινή εκπομπή "Happy Day", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο για το Γιώργο Λάγιο

«Χαιρετηθήκαμε, που συναντηθήκαμε εδώ με το Γιώργο. Με ενοχλεί, ναι, που με ρωτάνε συνέχεια για τη σχέση μου, που ανήκει στο παρελθόν. Αυτό γίνεται και τώρα. Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και θέλω να το λήξουμε όλο αυτό. Ας μιλάμε μόνο για θέματα της επικαιρότητας. Αγαπάω όλους τους πρώην μου και θέλω να είναι καλά», σχολίασε στις κάμερες των εκπομπών το αγαπημένο μοντέλο.

Τα σχόλια του Γιώργου Λάγιου στις κάμερες

Όπως ήδη αναφέραμε στο ίδιο event, και έκανε και αυτός δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών εκπομπών, οι οποίες παρουσιάστηκαν από το "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

«Την είδα την Κάτια και τη ρώτησα τι κάνει. Αυτή την περίοδο με βρίσκεται άτεκνο. Σκέφτομαι να στειρωθώ, όπως όλοι οι άλλοι σας καλούν στα βαφτίσια των παιδιών τους, εγώ θα σας καλέσω στη στείρωσή μου. Φυσικά, και έχω λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωριμιών, αλλά δεν πάει πολύ καλά, γιατί αρκετοί έχουν πολλοί έχουν ψεύτικα προφίλ. Ναι, με φλερτάρουν και άνδρες, πάρα πολλοί. Νιώθω επιθυμητός μέσα από όλο αυτό», είπε εκείνος στις κάμερες.