«Γκρινιάζει γιατί δεν έχω βάλει πολλά πλυντήρια...» - Η καθημερινότητα στο σπίτι του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού

Η σπάνια αποκάλυψη για την σχέση τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Γκρινιάζει γιατί δεν έχω βάλει πολλά πλυντήρια...» - Η καθημερινότητα στο σπίτι του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, παραχώρησε σε νυχτερινή έξοδό της η Κατερίνα Γερονικολού, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου στον αέρα. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την καθημερινότητά τους στο σπίτι που μένουν.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε για ποιο πράγμα μπορεί να της γκρινιάζει περισσότερο ο σύντροφό της το τελευταίο διάστημα της ζωής τους και η απάντησή της αφορούσε τις δουλειές του σπιτιού, οι οποίες μένουν πίσω λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Δείτε επίσης: «Βρισκόμαστε ελάχιστα με την Κατερίνα...» - Η εξομολόγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη σχέση του με την Γερονικολού

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Γερονικολού για τις γκρίνιες του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Αυτόν τον καιρό μάλλον γκρινιάζει γιατί δεν έχω βάλει πολλά πλυντήρια, γιατί λόγω έλλειψης χρόνου όλα είναι στα άπλυτα, αλλά εντάξει τι να κάνουμε. Είναι πολλές οι ώρες της δουλειάς, οπότε καλώς ή κακώς κάποια πράγματα μένουν πίσω. Εγώ όμως είμαι χαλαρή, γιατί δεν είναι τα σημαντικά. Τα πιο σημαντικά έρχονται και για αυτόν τον λόγο δεν δίνουμε βάση σε αυτά», ανέφερε.

Η αμοιβή που της δίνει για την ταινία που παίζουν μαζί

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το Σάββατο 18/11, και μίλησε αναλυτικά για την καριέρα της και το βαρύ της πρόγραμμα, καθώς αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί σε παράσταση, η οποία κάνει περιοδεία, ενώ έκανε και γυρίσματα για την χριστουγεννιάτικη ταινία που ετοιμάζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την ίδια πρωταγωνίστρια.

Μιλώντας για την ταινία, όμως, προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την συζήτηση που έκανε με τον σύντροφό της σχετικά με την αμοιβή της. Μάλιστα, εξήγησε πως όσο δουλεύουν μαζί δεν είναι όλα ρόδινα και πολλές φορές διαφωνούν, αλλά αυτό είναι και το φυσιολογικό.

«Έχουμε δουλέψει αρκετά μαζί με τον Γιάννη και πριν γίνουμε ζευγάρι, οπότε έχουμε κώδικες αλλά και κοινή αισθητική. Εννοείται πως διαφωνούμε κάθε μέρα, αλλά χαίρομαι να δουλεύω μαζί του, μου δημιουργεί ασφάλεια. Έρχονται στο σπίτι τα θέματα της δουλειάς. Όταν μου είπε πως θα κάνει την ταινία του έλεγα “γιατί δεν κάθεσαι στα αυγά σου”. Για την αμοιβή μου του είπα "ό,τι θες εσύ". Έτσι απλά. Είναι ο άνθρωπός μου, ξέρει πού κινούμαι. Εγώ έτσι κι αλλιώς θέλω να τον βοηθήσω», είπε αρχικά.

Η ταινία ονομάζεται "Κουραμπιέδες από χιόνι" και η ηθοποιός εξήγησε τι αφορά και το παρασκήνιο αυτής: «Δεν έχει ξαναγίνει κάποια παιδική ταινία, όχι τουλάχιστον με την οικογενειακή πτυχή που έχει η δικιά μας ταινία. Κάνω τη δασκάλα και όταν με ρωτάνε τι άλλη δουλειά θα ήθελα να κάνω, δασκάλα είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό.

Γυρίστηκε εξολοκλήρου στα Ζαγοροχώρια. Πήγαμε δύο φορές στην Ήπειρο για να κινηματογραφήσουμε την ταινία, τον χειμώνα και την άνοιξη. Η ταινία θέλει να πει πως το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων είναι η αγάπη και την βρίσκεις παντού, μέσα από πάρα πολλά πρόσωπα. Πρωταγωνιστούν 4 υπέροχα παιδιά, 8 ετών. Μου άρεσε πάρα πολύ να δουλεύω μαζί με παιδιά. Δεν υπάρχει πειθαρχεία ούτε το ‘’1234 πείτε τα λόγια σας’’. Αυτή η έλλειψη πειθαρχίας όμως, σου σπάει λίγο του κώδικες. Είχαμε κλίμα Χριστουγέννων».

Δείτε επίσης: Πελώριο και εντυπωσιακό το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι των Γερονικολού & Τσιμιτσέλη - Το στόλισε η ηθοποιός με κατακόκκινες μπάλες δίπλα στο τζάκι