«Πριν γίνουν αλλαγές στο συγκεκριμένο κανάλι και αναλάβουν κάποιοι άνθρωποι...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά από το OPEN

«Όλοι θέλαμε να συνεχίσουμε εκτός από...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η απόφαση του OPEN να σταματήσει πρόωρα την προβολή του Έρωτα Φυγά έχει αφήσει σε σοκ τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της σειράς, καθώς τίποτα μέχρι και τώρα δεν έδειχνε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα εξαιτίας της αγάπης που δείχνει το τηλεοπτικό κοινό όλο αυτό το διάστημα για το σίριαλ.

Το πρωί της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου, λοιπόν, αφού ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα, ο πρωταγωνιστής Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, εκφράζοντας την απογοήτευσή του, τονίζοντας πως είναι θέμα του διευθυντή του ψυχαγωγικού προγράμματος του OPEN.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου για την "περικοπή" του Έρωτα Φυγά

«Εμείς δεν έχουμε επαφή με το κανάλι, εμείς με την εταιρεία παραγωγής μιλάμε, όπως όλοι οι ηθοποιοί στα σίριαλ. Η παραγωγή μιλάει με το κανάλι. Πριν γίνουν αλλαγές στο συγκεκριμένο κανάλι και αναλάβουν κάποιοι άνθρωποι το ψυχαγωγικό κομμάτι του, ήταν σαν σίγουρο ότι θα πάρουμε αυτή την παράταση. Άλλαξε η διοίκηση του καναλιού, άλλαξε ο άνθρωπος ο οποίος διαχειρίζεται την ψυχαγωγία του καναλιού και άλλαξε και αυτό. Δεν το περιμέναμε είναι η αλήθεια. Έγινε... Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί... Μιλάμε για πόσα άτομα μπορεί να δουλεύουν για ένα σίριαλ. Ξαφνικά, από εκεί που είχαμε διαφορετικές πληροφορίες, μένουν στον άσσο. Είναι το πιο στενάχωρο να βλέπεις την απόγνωση στο βλέμμα τους, έτσι κι αλλιώς ζούμε πολύ δύσκολες εποχές, ειδικά οικονομικά, όλα έχουν πάει στο Θεό. Έτσι κι εμείς μένουν λίγο σε μία γωνία, σε μία αναδιοργάνωση των πραγμάτων», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είχαμε ανανεώσει τα συμβόλαια με την εταιρεία παραγωγής μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, το τέλος του '23, κάποιοι μέχρι το τέλος του '23 και κάποιοι μέχρι για το καλοκαίρι του '24, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους».

Όταν ρωτήθηκε εάν θεωρεί ότι ήταν αποκλειστικά απόφαση της διεύθυνσης της ψυχαγωγίας, επισήμανε: «Από ότι έχει φτάσει στα αυτιά μου, όλοι θέλαμε να συνεχίσουμε εκτός από αυτό. Το κανάλι δεν έχει πάρει κάποια επίσημη θέση».

Δείτε επίσης την ειρωνική του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση.