Έρωτας φυγάς: Γεμάτος ειρωνεία μετά την απόφαση του Open - H αντίδραση του Σταύρου Σβήγκου για το κόψιμο της σειράς

Η όλο νόημα ατάκα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Άσχημα ήταν τα νέα, που έγιναν γνωστά για τον Έρωτα Φυγά, καθώς αποφασίστηκε ξαφνικά η σειρά να οδηγηθεί πρόωρα στο τέλος της με τους συντελεστές της σειράς να ενημερώνονται με ένα email (δείτε εδώ).

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες εξελίξεις το σίριαλ θα ολοκληρωθεί στα 110 επεισόδια με το κοινό να λυπάται με αυτή την τροπή, όπως αντίστοιχα μεγάλη στεναχώρια δημιουργήθηκε και στους ηθοποιούς της σειράς.

Με τη σειρά του ο Σταύρος Σβήγκος - μετά την ανάρτηση της Ντάνης Γιαννακοπούλου - αντέδρασε μέσα από το instagram την Πέμπτη 29/11 για το κόψιμο του Έρωτα Φυγά με ένα ειρωνικό τρόπο.

Η αντίδραση του Σταύρου Σβήγκου για το κόψιμο του Έρωτα Φυγά

«Ντάνη, κανόνισε να συνεχίσεις έτσι και να κόψουν τη σειρά», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Ανδριανού

«Ενημερώθηκα, όπως όλοι, για το τέλος της σειράς από ένα μέιλ της παραγωγής, νιώθω ένα μικρό πένθος, όπως κάθε φορά που τελειώνει μία δουλειά. Μια δουλειά που τόσο πολύ την αγάπησε ο κόσμος, αλλά κι εμείς την αγαπήσαμε και την αγαπάμε πολύ. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία από κάθε πλευρά, κέρδισα πράγματα, με εξαιρετικούς συναδέλφους και συντελεστές. Το γεγονός ότι τελειώνει νωρίτερα είναι λυπηρό, είναι δυσάρεστο. Δεν θα πάψουμε μέχρι τέλους εμείς να την πιστεύουμε και να την υπηρετούμε με όλη μας τη δύναμη και την αγάπη, όπως σε κάθε επεισόδιο, σε κάθε μέρα γυρίσματος», σημείωσε.

Και κατέληξε η ηθοποιός στο Fay's Time: «Δεν έχω ιδέα αν θα μεταφερθεί η σειρά σε άλλο κανάλι. Δεν ξέρω γίνεται κόβεται».