Έρωτας Φυγάς: «Νιώθω πολύ άβολα! Οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν...» - Πυρ και μανία η Ντάνη Γιαννακοπούλου για το πρόωρο τέλος της σειράς

Οι όλο νόημα αναρτήσεις της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
dannygiannakopoulou - Instagram
dannygiannakopoulou - Instagram

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Πέμπτη (30/11) σχετικά με τη σειρά ''Έρωτας φυγάς'', καθώς το σίριαλ θα ολοκληρωθεί πρόωρα με τους συντελεστές να ενημερώνονται μέσα από ένα email για το ''κόψιμο'' (δείτε εδώ).

Πιο αναλυτικά, η σειρά λέγεται, πως θα ολοκληρωθεί στα 110 επεισόδια και έτσι η πλοκή δε θα φτάσει στο τέλος της, σε αυτό, που είχαν ονειρευτεί οι σεναριογράφοι. Ο επικρατέστερος λόγος, που ο ''Έρωτας φυγάς'' θα κοπεί λέγεται, πως δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά το ακριβό μπάντζετ της παραγωγής.

H ανάρτηση της Ντάνης Γιαννακοπούλου για το ''κόψιμο'' του Έρωτα Φυγά

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, πρωταγωνίστρια της σειράς έκανε δύο όλο νόημα Instagram stories σχετικά με το πρόωρο τέλος με την ίδια να μην κρύβει την πικρία της, τονίζοντας ακόμη, πως έχει πολλά να πει στη συνέχεια!

Έρωτας Φυγάς - Γιαννακοπούλου
Έρωτας Φυγάς - Ντάνη Γιαννακοπούλου

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Ανδριανού

«Ενημερώθηκα, όπως όλοι, για το τέλος της σειράς από ένα μέιλ της παραγωγής, νιώθω ένα μικρό πένθος, όπως κάθε φορά που τελειώνει μία δουλειά. Μια δουλειά που τόσο πολύ την αγάπησε ο κόσμος, αλλά κι εμείς την αγαπήσαμε και την αγαπάμε πολύ. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία από κάθε πλευρά, κέρδισα πράγματα, με εξαιρετικούς συναδέλφους και συντελεστές. Το γεγονός ότι τελειώνει νωρίτερα είναι λυπηρό, είναι δυσάρεστο. Δεν θα πάψουμε μέχρι τέλους εμείς να την πιστεύουμε και να την υπηρετούμε με όλη μας τη δύναμη και την αγάπη, όπως σε κάθε επεισόδιο, σε κάθε μέρα γυρίσματος», σημείωσε.

Και κατέληξε η ηθοποιός στο Fay's Time: «Δεν έχω ιδέα αν θα μεταφερθεί η σειρά σε άλλο κανάλι. Δεν ξέρω γίνεται κόβεται».