«Μία χαρά το πήρε από το δικό μας πρωινάδικο! Γιατί το πήρε;» - Τα "καρφιά" του Γιώργου Λιάγκα κατά του Λάκη Λαζόπουλου

«Γενικά δεν βγάζει γέλιο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μία χαρά το πήρε από το δικό μας πρωινάδικο! Γιατί το πήρε;» - Τα

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το podcast του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος σχολίασε την συνάντηση του Στέφανου Κασσελάλη με τον Snik, την οποία πρόβαλλε η συγκεκριμένη εκπομπή (δείτε εδώ το βίντεο).

«Δεν τον ήξερε ο άνθρωπος, τι να κάνει; Ποιος θα περίμενε σε αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ να φύγει ο Τσίπρας, να μπει ο Κασσελάκης από το πουθενά και να φύγει η ομπρέλα;», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Τα "καρφιά" του Γιώργου Λιάγκα κατά του Λαζόπουλου

Μετά την προβολή του βίντεο, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και ξέσπασε κατά του παρουσιαστή, ρωτώντας για ποιο λόγο πήρε το συγκεκριμένο κλιπ από την ίδια του την εκπομπή, εξαπολύοντας τα βέλη του προς εκείνον.

«Θέλω να κάνω ένα μικρό σχόλιο. Επειδή έχει καταφερθεί πάρα πολλές φορές κατά των πρωινάδικων και πώς τα πρωινάδικα προσεγγίζουν το θέμα κτλ, μία χαρά πήρε από το δικό μας πρωινάδικο, το σούπερ μάρκετ, τη συνάντηση του Snik με τον κύριο Κασσελάκη κι έκανε το σχόλιό του. Γιατί το πήρε; Τέλος πάντων, εντάξει. Για την ιστορία… Γενικά δεν βγάζει γέλιο ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο Λάκης πάντα ίδιος είναι και είναι κορυφαίος, όμως νομίζω ότι τον αδικεί κάτι. Όταν έχεις κάνει κάτι πάρα πολύ λαμπερό, ωραία παραγωγή, με φώτα, με κόσμο... τώρα όταν είσαι μέσα σε ένα ραδιοφωνικό booth, σκοτεινός, με το πρόσωπο χωμένο, χωρίς φώτα… Και καλό να είναι το κείμενο, τον αδικεί το περιβάλλον», επισήμανε.

Τα αιχμηρά σχόλια του Λάκη κατά του παρουσιαστή του ΑΝΤ1

Σε πρόσφατο βίντεο, ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και το γεγονός πως καθημερινά από τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε στο προσκήνιο, ασχολείται έντονα μαζί του, κάνοντας λόγο για ένα ανθρωποκυνηγητό.

«Ήρθε και ο Κασσελάκης, τον έχει αναλάβει, βέβαια, προσωπικά ο Λιάγκας. Του έχει καθημερινά μια ωριαία προβολή και τον κυνηγάει με την κάμερα. Ο Κασσελάκης ήταν η νίκη της μικρότερης οθόνης επί της μικρής. Το κινητό νίκησε την τηλεόραση. Θέλει τώρα η μικρή οθόνη να πάρει το αίμα της πίσω.

Δεν το λέω μόνο εγώ, το λέει η συνεργάτης της πρώην γυναίκας του Λιάγκα, της Φαίη Σκορδά, η «Τασώ Καββαδία» της ελληνικής τηλεόρασης, η Αφροδίτη Γραμμέλη. Αν δεν το έκανε reality, λοιπόν, ο Λιάγκας δεν θα γινόταν όλο αυτό που γίνεται. Απάντησε ο Λιάγκας και σήκωσε το μαχαίρι της τηλεόρασης και της ακροαματικότητας. Είπε ότι "δεν θα μου εμένα κανένας, ξέρω να κάνω τη δουλειά μου και θα σηκωθώ να φύγω" και τέτοια, αλλά καμία εκπομπή δεν έχει - και το γνωρίζει ο κύριος Λιάγκας - το ακαταδίωκτο των λεγομένων της.

Μπορεί η στρουθοκάμηλος να χώνει το κεφάλι μέσα στην άμμο, αλλά καμία φορά ο κ@λος περισσεύει στον αέρα και τον βλέπουμε. Έχεις τώρα το κάθε πρωινό να κουτσομπολεύει το δεδομένο. Ποιος είναι ο κύριος Κασσελάκης, είναι η κυρία Κασσελάκη; Ποιος είναι ο Tyler; Και τι ρόλο παίζει το σκυλί τους. Αυτό το ηλίθιο κουτσομπολιό μας πάει πίσω σαν χώρα. Ξεχωρίζω τον κύριο Μικρούτσικο», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος "τα βάζει" με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 ωστόσο - δείτε εδώ τα λόγια που έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα και ζήτησε να τον κόψουν από τον αέρα.