Σόκαρε η ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ στο Instagram - Τι συμβαίνει με τον Παύλο;

Δείτε εδώ τη φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Περιέργεια προκάλεσε η ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρωί της Παρασκευής 1/12. Στην φωτογραφία την οποία δημοσίευσε φαίνεται, ο σύζυγός της Παύλος, με καλυμένο το ένα του μάτι.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρί Σαντάλ μαζί με τον σύζυγό της Παύλο, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την πρώτη Ιουλίου του 1995. Έχουν αποκτήσει μια κόρη και τέσσερις γιους: την Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, Αχιλλέας-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο (εδώ τη συγκινητική φωτογραφία του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την σύζυγό του, Άννα Μαρία)

Στη λεζάντα της η Μαρί Σαντλ, δεν έγραψε κάτι το οποίο να επεξηγεί τι συνέβη στον αγαπημένο της παραμονό: «Ας ελπίσουμε ότι ένα προσωρινό look, αλλά είναι κάπως χαριτωμένος», κάτι το οποίο κίνησε ακόμη περισσότερο την περιέργεια στους ακόλουθούς της.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή Το Πρωινό, ο Παύλος πως υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στο μάτι του, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ένα θέμα. Το χειρουργείο ήταν ρουτίνας και κράτησε 20 λεπτά περίπου και πλέον ο Παύλος είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ποια είναι όμως η Μαρί Σαντάλ;

Γεννημένη ως Μαρί Σαντάλ Κλέρ Μίλλερ (17 Σεπτεμβρίου 1968) είναι συγγραφέας, εικονογράφος για παιδιά και σχεδιάστρια ενδυμάτων.

Η Μαρί Σαντάλ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1968 στο Λονδίνο, είναι κόρη του Αμερικανού επιχειρηματία Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ και της Μαρίας Κλάρας Πεσάντες Μπεσέρρα. Έχει δυο αδελφές, την Πία Χριστίνα και την Νατάσσα Αλεξάνδρα. Φοίτησε στο "The Peak School" του Χονγκ Κονγκ, στο "Le Ros" στην Ελβετία στο "Ecole Active Biling" στο Παρίσι και στο "The Masters School" στην Νέα Υόρκη. Μετά την αποφοίτησή της συνέχισε ανώτερες σπουδές κατά τα έτη 1988-1992 στην Ακαδημία καλών τεχνών της Νέας Υόρκης και το 1994 έλαβε δίπλωμα στην Ιστορία της Τέχνης από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης όπου φοίτησε.

Το 1995 η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκε τον πρώην Διάδοχο της Ελλάδας Παύλο. Στις 22 Μαΐου 1995 πραγματοποιήθηκε η τελετή του Χρίσματος με το οποίο, ασπάσθηκε το ορθόδοξο δόγμα και έλαβε το όνομα "Μαρία". Ο γάμος της με τον πρίγκιπα Παύλο πραγματοποιήθηκε κατά τον ορθόδοξο ελληνικό τυπικό την 1η Ιουλίου 1995 στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, υπό τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο Α'. Λίγο πριν από του γάμου ασπάσθηκε την ορθοδοξία και έλαβε το όνομα Μαρία.

Η Μαρί Σαντάλ πορτραίτο Μαρί Σαντάλ