Αγκαλιά με την γιαγιά του στις Σπέτσες ο Κωνσταντίνος Αλέξιος - Η συγκινητική φωτογραφία του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την σύζυγό του, Άννα Μαρία

Ο πρωτότοκος γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ μαζί τους στις διακοπές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλύξμπουργκ / NDP
Instagram / Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλύξμπουργκ / NDP

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλύξμπουργκ βρίσκονται στις Σπέτσες για διακοπές και δεν είναι μόνοι. Μαζί τους βρίσκεται η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και μητέρα του τελευταίου, Άννα Μαρία, αλλά και ο μεγάλος γιος του ζευγαριού, Κωνσταντίνος Αλέξιος.

Η περήφανη μητέρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της γιαγιάς με τον εγγονό της αγκαλιά, την ώρα που απολάμβαναν την βραδινή τους έξοδο σε μαγαζί του νησιού, ενώ την Τετάρτη 2/8 ανέβασε άλλη μία φωτογραφία με τον γιο της να αγναντεύει την μαγευτική πανσέληνο της πρώτης Αυγούστου.

Δείτε επίσης: Γενέθλια για την κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία: «Η ευτυχία είσαι εσύ» - Η όλο νόημα ανάρτηση

Η φωτογραφία του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την σύζυγό του, Άννα Μαρία

Μαρί Σαντάλ γιος πεθερά
Instagram / Μαρί Σαντάλ

Μαρί Σαντάλ πανσέληνος
Instagram / Μαρί Σαντάλ

Αυτή είναι η σύντροφος του νεαρού

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος είναι ο πρωτότοκος γιος της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ και μετά την κηδεία του παππού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αλλά και το μνημόσυνό του, τα φώτα έπεσαν πάνω σε όλη την οικογένεια, με αποτέλεσμα να βγει στη φόρα και η σχέση που διατηρεί ο νεαρός με ένα μοντέλο κατά 12 χρόνια μεγαλύτερό του.

Ο λόγος για την αδερφή της Cara Delevigne, Poppy, η οποία είναι 36 χρονών. Οι φήμες είχαν αρχίσει να φουντώνουν όταν διέρρευσαν μερικές παπαρατσικές φωτογραφίες από εξόδους τους, ενώ οικεία τους πρόσωπα πρόδωσαν αρκετές λεπτομέρειες για τους δυο τους, με αποτέλεσμα να μαθευτεί και η αλήθεια για τον γάμο του μοντέλου (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Παρόλα αυτά, κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει τίποτα, μέχρι που ο Κωνσταντίνος Αλέξιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της καλής του, από ένα ταξίδι που έκαναν σε εξωτικό προορισμό, με αποτέλεσμα να δώσει την απάντησή του χωρίς να πει πολλά πολλά.

Δείτε επίσης: Πήρε την κουνιάδα της και πήγε... - Η εξωτική "απόδραση" της Μαρίας Ολυμπίας με την Πόπι Ντελεβίν

Κωνσταντίνος Αλέξιος σύντροφος