Πήρε την κουνιάδα της και πήγε... - Η εξωτική "απόδραση" της Μαρίας Ολυμπίας με την Πόπι Ντελεβίν

Η ανάρτηση της στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @poppydelevingne @olympiagreece)
(instagram / @poppydelevingne @olympiagreece)

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο μερικοί μήνες από τον θάνατο και την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αλλά τα εγγόνια του, οι οποίοι ζουν στο εξωτερικό (δείτε φωτογραφίες από το σπίτι τους στην Ελλάδα) δεν διστάζουν να αρπάξουν οποιαδήποτε ευξκαιρία για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν ένα μπάνιο στην θάλασσα ή κάποια εξόρμηση σε βουνό.

Πριν από λίγες μόνο μέρες, αφού γνωστοποιήθηκε επιτέλους η σχέση του Κωνσταντίνου Αλέξιου με την Πόπι Ντελεβίν, πήγαν διακοπές σε ένα εξωτικό νησί, κάνοντας γνωστή αυτή την εξόρμηση, με μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ).

Αυτή την φορά όμως, η αδελφή του Κωνσταντίνου Αλέξιου, Ολυμπία Μαρία πήρε την σύντροφο του αδελφού της, Πόπι και πήγαν οι δυό τους διακοπές.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας με την Πόπι Ντελεβίν

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις δύο κοπέλες να κάνουν διάφορες πόζες και κινήσεις yoga πλάϊ στην θάλασσα, φορώντας μόνο τα μαγιό τους, παρά την συννεφιασμένη μέρα.

Λίγα λόγια για την Πόπι Ντελεβίν

Η Πόπι Ντελεβίν είναι μοντέλο και ηθοποιός με καταγωγή από τη Βρετανία και η μεγαλύτερη αδερφή της Κάρα Ντελεβίν.

Γνωστή για το κομψό στυλ της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Ντελεβίν αποτελεί μία αξιοσημείωτη παρουσία στον κόσμο της υψηλής μόδας και έμπνευση για πολλές νέες γυναίκες παγκοσμίως.

Γεννημένη στις 3 Μαΐου 1986 στο Λονδίνο της Αγγλίας, είναι η μεγαλύτερη αδελφή του μοντέλου και ηθοποιού Κάρα Ντρελεβίν. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από μικρή ηλικία και γρήγορα απέκτησε μεγάλο κοινό. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, όπως Chanel, Louis Vuitton και Dolce & Gabbana.

Εκτός από μοντέλο, η Ντελεβίν έχει επίσης εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Από τις πιο γνωστές ταινίες που έχει συμμετάσχει είναι ο «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» και το «Kingsman: Ο χρυσός κύκλος».

Επίσης, ο Τίνο - έτσι φωνάζουν τον Αλέξιο Κωνσταντίνο οι φίλοι του - θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες της Ευρώπης. Είναι εγγονός του αείμνηστου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β', ο οποίος ήταν ξάδελφος του βασιλιά Καρόλου και ένας από τους πέντε νονούς του πρίγκιπα Ουίλιαμ.