«Έχετε φαγωθεί με τα συμβόλαια ηρεμήστε λίγο...» - Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Shopping Star

Τι είπε για την Βίκυ Καγιά

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Για το συμβόλαιό της με το Star, τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και για το My Style Rocks, στο οποίο συμμετείχε, μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 1/12.

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Shopping Star

Σχετικα με το Shopping Star, η παρουσιάστρια απάντησε: «Όλα καλά πάνε δόξα τω Θεώ. Έχουμε ακόμα Νοέμβρη. Δεν έχουν έρθει Χριστούγεννα, κάνει ακόμα ζέστη. Έχετε φαγωθεί με τα συμβόλαια ηρεμήστε λίγο πάρτε μια ανάσα».

Δείτε επίσης: Shopping star: Μαζί με την Καγιά έφυγαν και τα νούμερα - Δυσάρεστες αποφάσεις για την Ηλιάνα στο Star

«Δεν ξέρω τι γίνεται στα άλλα πρότζεκτ εγώ εύχομαι να συνεχίσει, τους αγαπάω πάρα πολύ. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα κορίτσι που κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί» ανέφερε για το My Style Rocks.

Μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο GNTM, ενώ για τις σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά είπε: «Δεν υπάρχει κάποια σχέση»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι γίνεται πίσω από τις κάμερες

Πριν από μερικές ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, όπου την τρομάζει ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ή αλλιώς η φωνή του "Shopping Star", κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.Η παρουσιάστρια έκανε μία δημοσίευση με ένα βίντεο στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου ο συνεργάτης της την τρομάζει.

Στο βίντεο παρακολουθούμε τη φωνή του παιχνιδιού να πηγαίνει πίσω από την πλάτη του γνωστού μοντέλου, χωρίς εκείνη να τον έχει αντιληφθεί, και μόλις του απευθύνεται, της λέει στο αφτί, πως η παίκτρια έχει 3 λεπτά και 38 δεύτερα. Εκείνη τρομάζει και ουρλιάζει. Ενώ μόλις συνειδητοποιεί τη φάρσα κοιτάει την κάμερα με σταυρωμένα χέρια και ένα παράπονο, αλλά συνάμα με μία ανακούφιση και ένα χαμόγελο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: