«Ισχύει, ότι θα παντρευτούμε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα...» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Πλεύρη για το γάμο του

Πότε θα γίνει ο γάμος;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Ισχύει, ότι θα παντρευτούμε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα...» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Πλεύρη για το γάμο του

Ο γνωστός ποινικολόγος, Κωνσταντίνος Πλεύρης, και το δημοφιλές μοντέλο, Τζόρτζια Σιακαβάρα, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Εκείνη τη γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας, "My Style Rocks", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και μας είχε εντυπωσιάσει με την πολύ γοητευτική της εμφάνιση. Εκείνος έχει αναλάβει μερικές από τις πιο πολύκροτες δικαστικές υποθέσεις των τελευταίων ετών. Και πλέον οι δυο τους, ενδεχομένως να αποτελούν και το ζευγάρι της χρονιάς.

Οι δυο τους συχνάζουν σε γνωστά σημεία της πόλης και δε διστάζουν να ποζάρουν για τους φακούς των φωτογράφων, όποτε βρεθούν μπροστά τους (δείτε εδώ εικόνες τους από βραδινή τους έξοδο). Παράλληλα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μιλάνε για τη σχέση τους στις τηλεοπτικές κάμερες, όποτε εκείνες τους πετύχουν, κάτι που συνέβη και σε πρόσφατη βραδινή δημόσια εμφάνισή τους. Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και παρουσιάστηκαν σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου. Μεταξύ άλλων, ανακοίνωσαν και το ευτυχές γεγονός, πρόκειται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παντρεύεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα

«Θα παντρευτούμε με την Τζόρτζια. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το πότε. Θα φέρουμε και κλαρίνα από την επαρχία, για να είναι παραδοσιακός ο γάμος. Δεν καλώ δημοσιογράφους, οπότε δε θα είστε καλεσμένοι στο γάμο μας», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος για τη σχέση του με τη γοητευτική σύντροφό του.

«Πρέπει κανονικά όσοι είναι ετεροφυλόφιλοι, όπως είμεθα εμείς, να τεθούν εκτός ζωών. Όποιος άνδρας πηγαίνει με γυναίκα να είναι παράνομος. Ο γιος μου, ο Θάνος Πλεύρης, που είναι υπουργός της κυβέρνησης, και το καταδίκασε, δε με ενδιαφέρει, τι λέει. Εγώ είμαι υπέρ των ομοφυλοφίλων και πρέπει να ταχθούν στην κοινωνία. Δηλαδή αν αλλάξει το καθεστώς θα τους βάλουμε στην οδοποιία, αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά 17 καθηγητές πανεπιστημίων. Είναι ο νόμος της φύσης, ο άνδρας πάει με γυναίκα», είπε εμφανώς ειρωνικός για το νέο νομοσχέδιο της Βουλής.

«Η υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι αγορά παιδιού. Γιατί δεν είναι δικό τους, για αυτό είναι αγορά. Δεν μπορεί κάποιος να υιοθετεί παιδί ως άντρας, πρέπει να είναι παντρεμένος, για να το κάνει και να είναι μέλος της οικογένειας», σχολίασε με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού, Μαρίας Ιωαννίδου, οι οποίες ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων (δείτε εδώ τι είπε).