Πέτρινη με αυλή γεμάτη λουλούδια - Σε αυτή την εκκλησία παντρεύτηκαν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα

Στο κέντρο της πόλης!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την πρώτη ημέρα του Δεκέμβρη η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και αφού αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, επισφράγισαν την αγάπη τους με τον γάμο. Κανείς πέρα από τους λιγοστούς καλεσμένους, οι οποίοι δεν ξεπερνούν τους 60, δεν γνώριζε την ημερομηνία, αλλά και την τοποθεσία όπου τελέστηκε το μυστήριο, μετά από το συνεργείο της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού.

Σε αυτή την εκκλησία παντρεύτηκαν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα

Αφού, ωστόσο, η τελετή ολοκληρώθηκε, διέρρευσε στα Μέσα το όνομα του ναού που επέλεξε το ζευγάρι για την ένωσή του, ο οποίος έχει και ιδιαίτερη σημασία για εκείνους, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή. Πρόκειται για την εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά.

Αυτή βρίσκεται πολύ κοντά στην Ακρόπολη, και συγκεκριμένα λίγο πιο κάτω από τα Αναφιώτικα. Είναι ένα γραφικό κτίριο, πέτρινο σε κάποια σημεία, με μικρή αυλή, στην οποία υπάρχουν ορισμένα φυτά και λουλούδια. Αξίζει να σημειωθεί πως η ύπαρξή της χρονολογείται από τον 11ο μ.Χ. αιώνα.

Δείτε επίσης: Συνοδευμένη από τον σύζυγό της, Δημήτρη - Με κατακόκκινο παλτό και γυαλιά ηλίου η Δούκισσα Νομικού στον γάμο Ματσούκα & Κόκκαλη

Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο

Η ηθοποιός κατέφθασε στον προαύλιο χώρο φορώντας ένα νυφικό γοργονέ, στενό στο πάνω μέρος, με μακριά μανίκια, και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, σε κότσο και στα χέρια της κρατούσε την ανθοδέσμη της.

Από το βίντεο φαίνεται πως αφού αγκάλιασε τον καλό της, άρχισε να φιλά έναν έναν τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι ηθοποιοί της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα και στην οποία θα παίξει το βράδυ μετά το γλέντι. Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας από αυτούς.

Δείτε επίσης: «Τον αγαπάω, όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον!» - Οι πρώτες δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα μετά την αναγγελία του γάμου της