«Μάνα μην με τρελαίνεις...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη μητέρα της και τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Έχει μεγάλη γκάμα ο Αργυρός

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Σε μια ακόμη αποκάλυψη, αυτή τη φορά για τη μητέρα της, προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 1/12, η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομής της. Η παρουσιάστρια με αφρομη το τραγούδι του Κωστναντίνου Αργυρού "Πόσο σε θέλω", ανέφερε ότι αρέσει πολύ στην μαμά της.

Η Ελένη Μενεγάκη "ανοίγει" πολύ συχνά τα χαρτιά της στην εκπομπή της, και μιλά για την πορσωπική της ζωή και την οικογένεια της. Μάλιτσα πριν απο λίγο καιρό είχε αποκαλύψει τη σχέση που έχει η μητέρα της με τον σύντροφό της Ματέρα Παντζόπουλο.

«Ο Πάτρας πήγε στο θέατρο με την πεθερούλα του και το είδα το απόσπασμα στην Ελεονώρα (Μελέτη) και είπα στον σύντροφό μου "Ορίστε βρε αγάπη μου, δεν είστε μόνο εσύ με τη μάνα μου που έχεις τετοια ωραία σχέση και πόσο χαίρονται οι μαμάδες όταν έχουν τόσο ωραία σχέση με τον σύζυγο ή τη σύζυγο του παιδιού τους, να αισθάνονται ότι...» (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση).

Η επική αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη μητέρα της και τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Ο Αργυρός έχει μεγάλο γκρουπ θαυμαστών, όχι μόνο εσάς, εμάς και όλους τους άλλους. Μέχρι και η μαμά μού τον ανέφερε. Μου λέει "βάλτε λίγο μουσικές, τραγούδια στην τηλεόραση για αυτούς που δεν βγαίνουν τα βράδια". »

«Της λέω "εντάξει ρε μαμά. Εσύ ξέρεις μια συγκεκριμένη ομάδα τραγουδιστών μέχρι κάποια εποχή. Ξέρεις κάποιον πιο σημερινό;" Μου λέει "Φυσικά, τον Αργυρό". Της λέω "Μάνα μην με τρελαίνεις"». "Έχει πολύ ωραία κομμάτια", μου λέει».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η συνταγή που την ξετρέλανε

Χθες, 31/11, στην ίδια εκπομπή η παρουσιάστρια ανέφερε: «Άνοιξα μια αγαπημένη συνταγή σου για σένα, που είχα σκοπό να την κάνω στο φούρνο στη γάστρα, Ρεβυθάδα φούρνου στη γάστρα. Έφαγα ρεβύθια 12 η ώρα το βράδυ. Την Κυριακή το έκανα. Γυρνάω την άλλη μέρα από τη δουλειά και δεν βρίσκω τίποτα.»

«Ρε που είναι τα ρεβύθια μου; Αποκλείεται λέω να τα ζηλεύουν μέσα στο σπίτι. Εγώ και ο Μάκης τρελαινόμαστε για όσπρια. Τα είχαν φάει όλα. Τα παιδιά γλείφανε τα δάχτυλά τους. Μου λένε "μαμά, τι ωραία! Θα ξανακάνεις;" Λέω "σταθερά, μια φορά την εβδομάδα ρεβυθαδα by Αργυρώ"» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο: