«Μου είχε κοπεί η όρεξη, καθόμουν όλη την ημέρα στον καναπέ» - Η σπάνια αποκάλυψη του Άρη Σοϊλέδη για το πρόβλημα υγείας που βίωσε

Δεν ήταν γνωστό, πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

O Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε συνέντευξή στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας, η οποία αναμένεται να προβληθεί το Σάββατο 2/2 στις 8:50 π.μ με τον γνωστό ποδοσφαιριστή να κάνει μια σπάνια αποκάλυψη για τη ζωή του και την υγεία του.

Με βάση λοιπόν το trailer, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 1/12 έγινε γνωστό, πως ο Άρης Σοϊλέδης πρόκειται να μιλήσει για το διάστημα της ζωής της, που πέρασε υπερκόπωση - χρόνια κόπωση με τις συνήθειες του να αλλάζουν εμφανώς.

Πριν από μερικούς μήνες στην ίδια εκπομπή είχε παρευρεθεί και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, η οποία είχε μιλήσει με τη σειρά της ανοιχτά για μια περίοδο, που η υγεία της και ο οργανισμός της είχαν ταλαιπωρηθεί (δείτε εδώ).

Η αποκάλυψη του Άρη Σοϊλέδη για το πρόβλημα υγείας που πέρασε

«Μου είχε κοπεί η όρεξη για το φαγητό, καθόμουν όλη την ημέρα στον καναπέ», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Οι θάνατοι που τον συγκλόνισαν

Στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης την Παρασκευή 16/6, ο οποίος αναφέρθηκε στο Survivor All Star και στην αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε στην πρώτη της συνέντευξη), ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για όσα έχει "πειράξει" πάνω του.

«Υπήρχε μία περίοδος στη ζωή μου που είχα τριχόπτωση και έκανα επέμβαση, έβαλα μαλλιά. Εκείνη ήταν μία περίεργη φάση της ζωής μου, γιατί είχα χάσει τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε έξι μήνες. Και μάλλον από την στεναχώρια έπεφταν τα μαλλιά μου, οπότε αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Έχω κάνει και μπότοξ μια φορά για να δω τι είναι», είχε πει ο Σοϊλέδης.