«Είναι τραγικό να μιλάμε με εμπάθεια! Μου έδωσαν ψωμί...» - Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με σχόλια περί ψυχιατρείου για τη γενιά της βιντεοκασέτας

Όσα είπε για τον Σταμάτη Γαρδέλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 1/12 με την ηθοποιό να μιλάει για την πρόσφατη μεγάλη συζήτηση, που έχει ανοίξει σχετικά με την εποχή της βιντεοκασέτας.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως με αφορμή την νοσηλεία του Σταμάτη Γαρδέλη σε ψυχιατρική κλινική, η Καίτη Φίνου αποκάλυψε και εκείνη στη συνέχεια, πως είχε ζητήσει βοήθεια από ψυχίατρο. Τότε ήταν λοιπόν, που η Καίτη Φίνου εξοργίστηκε με τίτλο, που ανέφερε, πως η γενιά της βιντεοκασέτας οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο.

Η Βάνα Μπάρμπα, η οποία έχει παίξει και εκείνη σε αντίστοιχες ταινίες αποκάλυψε, πως η παραπάνω δήλωση τη βρίσκει εντελώς αρνητική και μη σύμφωνη, καθώς οι ταινίες της εποχής εκείνης έδιναν χαρά και γέλιο στον κόσμο.

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για την εποχή της βιντεοκασέτας

«Ο Σταμάτης είναι ένα πολυτάλαντο παιδί, ένα εξαιρετικό παιδί, ένα σπουδαίο ταλέντο. Το ότι συνέβη αυτή η ατυχία στη ζωή του, νομίζω ότι μπορεί να τύχει στον καθένα. Εμείς είμαστε εδώ να συνεργαστούμε μαζί του, να το αγκαλιάσουμε, γιατί είναι ένα παιδί αξιόλογο.

Μου λέτε για τις βιντεοκασέτες σαν να είναι κάτι μεμπτό, ενώ εγώ είμαι περήφανη για αυτό, που έκανα. Μου έδωσαν ψωμί, δε θα ξεχάσω ποτέ τους μεγάλους πρωταγωνιστές, εγώ ήμουν κομπάρσος τότε, δουλεύαμε για να ζήσουμε. Ο τίτλος: «Η γενιά της βιντεοκασέτας κατέληξε στο ψυχιατρείο» είναι τραγικό. Μια ανοησία, να μιλάμε με εμπάθεια για μία γενιά, που πραγματικά έδωσε γέλιο και χαρά», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

«Μετανιώνω που τη μεγάλωσα μόνη μου!»

«Μετανιώνω που μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου. Είναι πολύ κουραστικό. Είναι λάθος αυτό. Τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς, δε μπορείς να είσαι μόνο με τον ένα γονιό. Είναι λάθος, γιατί δημιουργούνται προβλήματα στα παιδιά. Και είπα, ότι έλεγα παλιά στα νέα κορίτσια να το κάνουν αλλά τώρα μετανιώνω. Να μη το κάνουν αν δεν είναι σίγουρες. Όλα καλώς καμωμένα και τα λάθη μας είναι δικά μας, μας κάνουν να ολοκληρωθούμε σαν άνθρωποι», είπε η Βάνα Μπάρμπα στο Mega Καλημέρα.