«Προφυλάσσω την...» - Η αποκάλυψη του Πέτρου Ιακωβίδη για τις σχέσεις του και την προσωπική του ζωή

Μίλησε αρκετά ανοιχτά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Προφυλάσσω την...» - Η αποκάλυψη του Πέτρου Ιακωβίδη για τις σχέσεις του και την προσωπική του ζωή

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο μιλώντας τόσο για α επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή με το Happy Day να προβάλλει απόσπασμα την Παρασκευή 1/12.

Ο τραγουδιστής είναι γεγονός, πως έχει μια συστολή σχετικά με την ερωτική του ζωή και τη δημοσιοποίηση αυτής και αυτός είναι λοιπόν ο λόγος, που ο ίδιος έχει επιλέξει μέχρι σήμερα να μην έχουμε δει κάποια σύντροφό του

Σε κάθε περίπτωση, ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκάλυψε, πως για εκείνον ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη, ωστόσο δε θέλει να βγαίνει αυτό το κομμάτι της ζωής του προς τα έξω, κάτι που δεν του είναι δύσκολο να το διαφυλάττει.

Δείτε επίσης: Τον έπιασαν στα πράσα πηγαίνοντας να τη δει - Στο αεροδρόμιο ο Ιακωβίδης για τα μάτια της καλής του

Οι δηλώσεις του Πέτρου Ιακωβίδη για την προσωπική του ζωή

«Προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή πανεύκολα και αν θέλεις κάτι να μην βγει προς τα έξω, δεν βγαίνει, αν θέλεις να βγει, θα βγει. Δεν έχει να κάνει με την καριέρα μου, πρέπει να σέβεσαι και το τι θέλει και η κοπέλα σου. Γενικά δε μου αρέσει πολύ, γιατί όταν αρχίζει και μπαίνει σε προσωπικό επίπεδο η προσωπική σου ζωή, ξεκινούν μετά να σε ρωτάνε περισσότερο για αυτό. Δε θέλω να μιλάω μόνο για αυτό, θέλω να μιλάω για τη μουσική μου, αυτό κάνω», είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Το γνωστό πρόσωπο με το οποίο του είχαν προσάψει σχέση

«Με έχει φλερτάρει θαυμάστρια. Πιστεύω πως ο άντρας πρέπει να φλερτάρει και κυρίως όταν μια γυναίκα του αρέσει δεν πρέπει να την αφήνει. Τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή απλά τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο. Μου έχουν προσάψει σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με τη Ζόζεφιν», είχε πει ο Πέτρος Ιακωβίδης στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.