Εκρηκτική με ψηλοτάκουνα, μαγιό και κορμάκια - Οι χοροί της Κατερίνας Στικούδη λίγο πριν γεννήσει το 2ο παιδί της

Κυκλοφόρησε το νέο video clip της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκρηκτική με ψηλοτάκουνα, μαγιό και κορμάκια - Οι χοροί της Κατερίνας Στικούδη λίγο πριν γεννήσει το 2ο παιδί της

Η Κατερίνα Στικούδη κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της με τίτλο ''Πολύ, πολύ, πολύ'' με την εκκεντρική τραγουδίστρια να κλέβει για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις μέσα από το video clip, που τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί.

Σήμερα η Στικούδη βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως βλέπουμε εξακολουθεί να είναι πολύ ενεργή επαγγελματικά. Οι χορευτικές της επιδόσεις δε, είναι ακριβώς οι ίδιες με την περίοδο, που δεν περίμενε το δεύτερο παιδάκι της.

Οι χορευτικές επιδόσεις της Κατερίνας Στικούδη στο νέο video clip της

Τα looks της Κατερίνα Στικούδη ήταν τέτοια, που φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα, χορεύοντας και ποζάροντας πάνω σε ψηλοτάκουνα, με μαγιό, κορμάκια, φορέματα και πολλά και διαφορετικά χτενίσματα και αποχρώσεις μαλλιών (αυτό είναι το φύλο του μωρού).

Ο λόγος που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στη συναυλία της Christina Aguilera

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται αυτά, στα ξαφνικά. Έχω βαρύνει πιο νωρίς από ό,τι στον Βύρωνα. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη. Η αλλαγή στο σώμα είναι πολύ έντονη.Φλεβάρη με το καλό γεννάω. Έχω μπει στον 7ο μήνα» είπε αρχικά.

«Σχετικά με τα κιλά όλο αυτό το πράγμα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν και εμείς να μην αγχώσουμε τους άλλους. Αν πεινάει, ας φάει. Αν θέλει να χάσει, ας τα χάσει» πρόσθεσε.

Όσον αφορά στις δύο εγκυμοσύνες της, η Κατερίνα Στικούδη σημείωσε: «Όταν είναι άγνωστα τα πράγματα έχεις την άγνοια κινδύνου που λεμε. Τώρα που ξέρεις τι σε περιμένει, υπάρχει μια σιγουριά για το πώς θα διαχειριστείς κάποια πράγματα

«Η στιγμή της γέννας είναι κάτι που δεν ξέρεις πώς θα πάει και εύχομαι να πάει καλά. Ο Βαγγέλης μπήκε στον τοκετό και τώρα θα μπει. Εκείνη την στιγμή δεν αισθανόμουν και πολλά, ποιος είναι γύρω μου κτλ. Έλεγα "Αχ, Παναγία μου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία μετά από 12 ώρες"».

«Η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου ήταν η συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα. Δεν είχα προγραμματίσει να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου. Αισθάνθηκα τόσο άνετα, τόσο ζεστά και είπα θα το μοιραστώ. Ούτε τα κορίτσια το ήξεραν, ούτε ο Βαγγέλης ήξερε ότι θα το κάνω έτσι. Ήταν μια από τις ωραιότερες στιγμές της καριέρας μου», είπε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.