«Δε θέλω να πω τώρα συγκεκριμένα ονόματα, αλλά μας συμφέρει να ανοίξει αυτό το χρονοντούλαπο;» - "Κόλαφος" η Χρηστίδου για την κόντρα ανάμεσα σε Κουτσελίνη & Συνατσάκη

«Νομίζω ότι όλους μας έκανε να νιώσουμε άβολα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δε θέλω να πω τώρα συγκεκριμένα ονόματα, αλλά μας συμφέρει να ανοίξει αυτό το χρονοντούλαπο;» -

Στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το Σάββατο 2/12, συζητήθηκε έντονα η διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη πριν από λίγες ημέρες, ύστερα από τις κατηγορίες της πρώτης στη δεύτερη, λέγοντας πως έβρισε το παιδί της (δείτε εδώ την απάντηση της επιχειρηματία).

Την άποψή της, γι' αυτό, λοιπόν, θέλησε να εκφράσει με τη σειρά της η Σίσσυ Χρηστίδου, τονίζοντας πως η Μαίρη Συνατσάκη δεν ακούστηκε ποτέ να κοροϊδεύει την κόρη της παρουσιάστριας του STAR, δηλώνοντας επίσης πως επιστρέφοντας στο παρελθόν θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια κι άλλα σχόλια, ακόμη χειρότερα, κάτι που ίσως δεν συμφέρει κανέναν.

Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου για την κόντρα Κουτσελίνη - Συνατσάκη

«Η προσωπική εξέλιξη, γυρνώντας δέκα χρόνια πίσω - εγώ θα βγάλω και τη δουλειά από το κάδρο - σαν άνθρωπος, μπορείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας δέκα χρόνια πίσω και να θεωρήσετε ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος; Εγώ όχι.

Δέκα χρόνια πριν μιλάμε για πραγματικά έναν άλλο άνθρωπο, σε ένα ροζ συννεφάκι κατά πάσα πιθανότητα. Οι εμπειρίες της ζωής σε διαμορφώνουν και σε κάνουν να είσαι πιο συνειδητός. Αλλάζει η εποχή. Το θέμα είναι ότι αυτό το χρονοντούλαπο, που μας αφορά όλους που κάνουμε πάνω από 20 χρόνια τηλεόραση, θέλουμε να ανοίξει;

Γιατί όλοι όσοι δείχνουνε με το δάχτυλο - δε θέλω να πω τώρα συγκεκριμένα ονόματα - λέω για όλους όσοι λένε “α, τι είχε πει τότε η Μαίρη”, όλους εμάς μας συμφέρει; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, με συμφέρει; Συμφέρει τον Γιώργο Λιάγκα; Συμφέρει τη Ζήνα Κουτσελίνη; Μας συμφέρει όλους; Το θέλουμε; Γιατί ήταν όντως μια άλλη εποχή…», δήλωσε αρχικά.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σαν απόσπασμα μόνο του, νομίζω ότι όλους μας έκανε να νιώσουμε άβολα και νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που, είτε κάνει τη δουλειά αυτή είτε όχι, το κοιτάει και λέει "αυτό θα μπορούσε σήμερα να συμβεί". Θεωρώ ότι δεν θα μπορούσε σήμερα να συμβεί».

Δείτε επίσης: H συνέντευξη-φωτιά στο YOU που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου: Τι έλεγε η Ζήνα Κουτσελίνη για Ουγγαρέζο-Συνατσάκη