Σίσσυ Χρηστίδου: «Λιποθύμησα κι εσείς απλά συνεχίσατε να γλεντάτε» - "Ξεμπρόστιασε" δημόσια τους φίλους της

Πρωτοφανής αποκάλυψη από την παρουσιάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Λιποθύμησα κι εσείς απλά συνεχίσατε να γλεντάτε» -

Καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 2/12 η Ευγενία Σαμαρά, την οποία αμέσως άρχισε να "πειράζει" ο Παύλος Σταματόπουλος, καθώς οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι, όμως είχαν αρκετό καιρό να βρεθούν.

Όσο, λοιπόν, ο δημοσιογράφος έκανε τα παράπονά του, η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε την αφορμή να τους "ξεμπροστιάσει" για όσα συνέβησαν στην τελευταία τους έξοδο, όπου η ίδια λιποθύμησε, αλλά εκείνοι έμειναν πίσω να διασκεδάζουν, αφού εκείνη επέστρεψε σπίτι της.

Δείτε επίσης: Τα πάνω κάτω στο Mega με την Σίσσυ Χρηστίδου: Η απόφαση του σταθμού και η δυσαρέσκεια της παρουσιάστριας

Το άγνωστο σκηνικό τρόμου με την Σίσσυ Χρηστίδου

  • Παύλος Σταματόπουλος: Πολλά μας τα έχεις πει. Τελευταία φορά που βρεθήκαμε, είπες ότι θα έρθεις να μας βρεις εκεί που θα πηγαίναμε. Δεν ήρθες ποτέ.
  • Ευγενία Σαμαρά: Ναι, είναι αλήθεια, δεν ήρθα ποτέ. Αλλά την προηγούμενη φορά που βρεθήκαμε, θες να πεις μέχρι τι ώρα καθίσαμε;
  • Παύλος Σταματόπουλος: Καλύτερα όχι.
  • Σίσσυ Χρηστίδου: Μπορούμε να πούμε όμως ότι εγώ λιποθύμησα, με πήγαν άνθρωποι στο σπίτι κι εσείς απλά συνεχίσατε να γλεντάτε. Τι; Να μη το πω; Θα τα πω.
  • Ευγενία Σαμαρά: Αυτό είναι αλήθεια. Ναι, αλλά είχες σηκωθεί, ήσουν μια χαρά, σε στείλαμε στο σπίτι με τη φίλη σου τη Χριστίνα κι εμείς συνεχίσαμε.

«Ήρθε το περιπολικό μετά από 15 λεπτά. Μας ρωτούσαν...»

Ένα περιστατικό στο οποίο ήταν αυτόπτης μάρτυρας, περιέγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί της Κυριακής 5/11, στην εκπομπή της, Χαμογέλα και πάλι, με αφορμή ένα θέμα για την έξαρση ανήλικης παραβατικότητας. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε ότι ενώ υπήρχαν στο σημείο παιδιά με αίματα, οι αστυνομικοί δεν έβρισκαν να παρκάρουν.

«Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα, δεν το συζητώ. Μας αγχώνει όλους πάρα πολύ και πρέπει να υπάρχει έλεγχος. Θυμάστε που σας έλεγα; Ήμασταν στην Κηφισιά. Είχαν πάει τα παιδιά μας πιο κει, εμείς ήμασταν από την άλλη και γίνεται πάρα πολύ έντονος καβγάς, σε πολύ κεντρική πλατεία», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου

Δείτε επίσης: «Πιστεύω, ότι δε θα του άρεσε καθόλου...» - Το ξεκαθάρισμα της Χρηστίδου για πιθανή συνεργασία με τον Αρναούτογλου σε πρωινή εκπομπή

«Αρχίζουμε να βλέπουμε παιδιά να τρέχουν, φωνάζουν άλλα παιδιά, βλέπουμε παιδιά με αίματα. Καταλαβαίνουμε ότι έχει γίνει κάτι σοβαρό. Ψάχνουμε τα παιδιά μας και ταυτόχρονα παίρνουμε την αστυνομία. Ήρθε το περιπολικό μετά από 15 λεπτά. Μας ρωτούσαν που είναι τα παιδιά, τους λέμε "εκεί" και μας λένε, "δε βρίσκουμε να παρκάρουμε"», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Λέμε, "τι απάντηση είναι αυτή" και μας είπαν ότι δε γίνεται να βγει ο ένας από αυτούς. Που το καταλαβαίνω για λόγους ασφαλείας αλλά πως θα γίνει; Παράτα το στη μέση του δρόμου, σου λέμε ότι υπάρχουν παιδιά με αίματα. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε αν μπορείς να παρκάρεις; Δώστο σε εμένα», κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: