«Δύο τρεις ανθρώπους που γνωρίζω, θα τους πάρω μπας και βρω δουλειά» - "Λύγισε" ο Γεράσιμος Γεννατάς στο Γειά σου μετά το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά

Η έκπληξη που του ετοίμασε η Μαρία Μπακοδήμου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δύο τρεις ανθρώπους που γνωρίζω, θα τους πάρω μπας και βρω δουλειά» -

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου ο Γεράσιμος Γεννατάς, πρωταγωνιστής της σειράς "Έρωτας Φυγάς" που αποφάσισε ξαφνικά το OPEN να σταματήσει πρόωρα, παρά την επιτυχία που σημειώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε για την απόφαση αυτή, του καναλιού, εξηγώντας πως πάνω από εκατό άνθρωποι, ηθοποιοί και συντελεστές, θα μείνουν χωρίς δουλειά, και δεν έχουν όλοι αυτή την άνεση να μιλούν με ανθρώπους και να κάνουν γνωριμίες ώστε να εξασφαλίσουν εύκολα το επόμενο βήμα και σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο ίδιος.

Δείτε επίσης: «Να κάνουμε ακόμα πιο ηχηρή την επιτυχία του Φυγά...» - Το επίσημο e-mail της εταιρείας παραγωγής στους ηθοποιούς στης σειράς

Η εξομολόγηση του Γεράσιμου Γεννατά μετά την ανακοίνωση για το τέλος του Έρωτα Φυγά

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, 150 άνθρωποι, θα μείνουμε χωρίς δουλειά. Και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που επειδή δεν ξέρω τον τρόπο, δεν βρίσκω δουλειά έτσι. Δυσκολεύομαι. Δεν βρίσκω εύκολα δουλειά. Δεν έχω τον τρόπο, αυτόν τον μηχανισμό της προβολής, των γνωριμιών... Δεν τα ξέρω αυτά. Πρώτα πρώτα δεν ξέρω τους παραγωγούς. Δύο τρεις ανθρώπους που τους γνωρίζω, θα τους πάρω τηλέφωνο μπας και βρω καμία δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, η Μαρία Μπακοδήμου ετοίμασε μία έκπληξη στο πλατό για τον ηθοποιό, προβάλλοντας στον αέρα ένα βίντεο του Κρατερού Κατσούλη, κατά το οποίο μιλούσε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια: «Τον ευχαριστώ. Περάσαμε μερικά χρόνια πάρα πολύ κοντά, πολύ όμορφα…», δήλωσε φανερά συγκινημένος.