Συνεχίζεται το θρίλερ: «Να κάνουμε ακόμα πιο ηχηρή την επιτυχία του Φυγά...» - Το επίσημο e-mail της εταιρείας παραγωγής στους ηθοποιούς στης σειράς "Έρωτας Φυγάς"

Τι δήλωσε η Πέμη Ζούνη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Συνεχίζεται το θρίλερ: «Να κάνουμε ακόμα πιο ηχηρή την επιτυχία του Φυγά...» - Το επίσημο e-mail της εταιρείας παραγωγής στους ηθοποιούς στης σειράς

Δυσάρεστες παραμένουν οι εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά του Open Έρωτας Φυγάς, η οποία ρίχνει αυλαία στα μέσα του Μαρτίου. Σύμφωνα με το ρεπορταζ της εκπομπής Super Κατερίνα, την Παρασκευή 1/12, η σειρά ολοκληρώνεται στα 110 επεισόδια (δείτε εδώ τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές).

Σε mail που έστειλε η εταιρεία παραγωγής στους ηθοποιούς, τους ενημέρωσε ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί στον συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Σύμφωνα με την εκπομπή παρά το γεγονός ότι η σειρά κάνει τετάστια νουμερα, έχει μεγάλο κόστος με αποτέλεσμα για τις δύο σεζόν, ο προυπολογισμός ήταν 13 εκτομμύρια ευρώ. Φυσικά το κανάλι δεν κατάφερνε να έχει τα ανάλογα έσοδα.

Το mail της παραγωγής

«Αγαπηοτοί συνεργάτες. Με τα λύπης μας, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι λάβαμε επίσημη ενημέρωση από το κανάλι ότι ο «Έρωτας Φυγάς» θα λάβει τέλος στο 110ο επεσόδιο. Οι έντονες φημολογίες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκαν με την αρνητική αυτή εξέλιξη παρ΄ότι η σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο και φέρνει για το κανάλι ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η σειρά. Όταν έχουμε εξελίξεις θα σας θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Ας δείξουμε όλοι την ίδια αγάπη έως το τέλος του κύκλου των γυρισμάτων ώστε να κάνουμε ακόμα πιο ηχηρή την επιτυχία του ΦΥΓΑ.»

Οι δηλώσεις της Πέμη Ζούνη

«Μόλις το μάθαμε και εμείς οπότε πριμένουμε την επίσημη ανακοίνωση και αιτιολόγιση από το κανάλι και μετά θα το σχολιάσω ευχαρίστως.» ανέφερε η Πέμη Ζούνη

Δείτε εδώ το βίντεο:

Όσα είπε πριν την επίσημη ανακοίνωση

Η Πέμη Ζούνη είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό ''7 Μέρες Tv'' και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα μιλώντας σχετικά με τις φημολογούμενες φήμες, που ήθελαν να ''κόβεται'' πρόωρα η σειρά, που πρωταγωνιστεί Έρωτας Φυγάς.

Ο «Έρωτας φυγάς» λέγεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει τηλεοπτικό σταθμό. Το συμβόλαιο με το OPEN ολοκληρώνεται στα τέλη Δεκέμβρη. Γνωρίζετε κάτι περί αυτού;

Είναι πάρα πολύ άβολο αυτό που συμβαίνει, διαβάζουμε αυτά που γράφονται και δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από το κανάλι. Εδώ θα ήθελα να απευθυνθώ στο κανάλι: «Είναι πάρα πολύ άβολο, κύριοι».

Μία μεγάλη επιτυχία, όπως το σίριαλ Έρωτας Φυγάς, είναι τουλάχιστον αμήχανο και άδικο να συνοδεύεται από τέτοια σχόλια.

Τι έχετε κρατήσει στην καρδιά σας από τη Μαργέτα;

Έχω αγαπήσει το ότι είναι μια γυναίκα με σύνθετη προσωπικότητα, γεμάτη δυναμισμό, λάθη, πληγές, κραυγές, πάθος.

Είναι σκληρή, αλλά ταυτόχρονα είναι ευάλωτη. Έχει ζήσει κι αυτή μια επί της ουσίας εγκλωβισμένη ζωή.

Όταν λέω πληγές μαζί με τον δυναμισμό της, εννοώ ότι σίγουρα έχει κακοποιηθεί ως γυναίκα. Ο κάθε άνθρωπος που δεν είναι απλά άρρωστα κακός μπορεί να κατανοηθεί κάποια στιγμή.

Έρωτας Φυγας - Πέμη Ζούνη