Μετέτρεψαν τη μονοκατοικία τους στο καταφύγιο του Άι Βασίλη - Γεμάτο φωτάκια και χρωματιστές μπάλες το σπίτι Σπανούλη & Χοψονίδου για τα Χριστούγεννα

Το εργαστήρι του αγίου φαίνεται λίγο μπροστά σε αυτή τη διακόσμηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ολυμπία Χοψονίδου / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Instagram / Ολυμπία Χοψονίδου / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο μήνας των Χριστουγέννων, ο τελευταίος του χρόνου μπήκε και τα σπίτια των διάσημων γέμισαν με φωτάκια, στολίδια και τα έλατά τους. Ανάμεσα στα πρόσωπα που στόλισαν το σπίτι τους, λοιπόν, είναι και η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη, οι οποίοι απολαμβάνουν να διακοσμούν τη μονοκατοικία τους σε κάθε μικρή ή μεγάλη γιορτή (δείτε εδώ τον φαντασμαγορικό στολισμό που έκαναν για το halloween).

Έβγαλαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους από την αποθήκη και το γέμισαν με πράσινες και κόκκινες μπάλες, λουλούδια και κορδέλες. Γύρω από αυτό τοποθέτησαν λούτρινα δεντράκια, μικρότερα, όπως και αρκουδάκια, και για να μπουν απόλυτα στο κλίμα των εορτών πέρασαν το βράδυ τους οικογενειακώς φτιάχνοντας gingerbread σπιτάκια.

Η εντυπωσιακή διακόσμηση για τα Χριστούγεννα στο σπίτι Χοψονίδου - Σπανούλη

Η περήφανη μανούλα δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου, ξεσηκώνοντας τους ακόλουθούς της οι οποίοι έκαναν ασταμάτητα like και σχόλια.

Χοψονίδου δέντρο

Χοψονίδου χριστούγεννα

Χοψονίδου παιδιά

Φωτογραφίες από τη μονοκατοικία "υπερπαραγωγή" του ζευγαριού

Το αγαπημένο τους μέρος για να παίζουν και να διασκεδάζουν δεν είναι άλλο από το σπίτι τους, το οποίο οποίο είναι σίγουρα πολύ μεγάλο για να μπορεί να χωράει άνετα και τα 8 μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβάνοντας και άπλετο χώρο για τα παιχνίδια των παιδιών.

Έχει πολύ μεγάλους καναπέδες, με τζάκι στο σαλόνι και τεράστια τραπεζαρία. Γενικά επικρατεί το μπλε χρώμα και το ξύλο, και ενώ από τον εξωτερικό χώρο δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες, φαίνεται πως το ζευγάρι έχει φροντίσει να βάλει μία ψησταριά για να συγκεντρώνονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα όταν ο καιρός είναι καλός.

Δείτε επίσης: Διακοπές στην Πάρο για την Ολυμπία Χοψονίδου - Χόρευε ξυπόλυτη με χρυσή φούστα σε πανηγύρι του νησιού

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλη σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου Σπανούλης σπίτι

Βασίλης Σπανούλη σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης σπίτι παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά σπίτι

Βασίλης Σπανούλη σπίτι Ολυμπία Χοψονίδου

Σπανούλης σαλόνι

Σπανούλης σπίτι

Σπανούλης κήπος

Πηγή φωτογραφιών: Instagram