Εντυπωσιακή διακόσμηση με στεφάνια, κολοκύθες και σκελετούς - Σε σκηνικό ταινίας Halloween μετατράπηκε η οικία Σπανούλη

Δείτε τις φωτογραφίες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σε ρυθμούς Halloween "κινείται"το σπίτι της η Ολυμπία Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη, ενόψει της φετινής αμερικανικής εορτής που γιορτάζεται τη 31ης Οκτωβρίου. To έθιμο έχει έρθει και στη χώρας μας τελευταία χρόνια και πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να το τιμήσουν.

H ενυπωσιακή διακόσμηση Halloween στης οικίας Σπανούλη

Στο Halloween, τα παιδιά ντύνονται σε κάτι "τρομακτικό" και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά ενώ η κολοκύθα αποτελεί σύμβολο της εορτής και όλοι κάνουν πλάκες, ανάβουν φωτιές, βλέπουν ταινίες με σχετική θεματολογία ή επισκέπτονται "στοιχειωμένα" αξιοθέατα.

Δείτε επίσης: Μεγάλη συγκίνηση στο ΣΕΦ - Τα δάκρυα του Βασίλη Σπανούλη αγκαλιά με την Χοψονίδου και τα παιδιά του

Το σπίτι λοιπόν της οικογένειας Σπανούλη μετατράπηκε σε σκηνικό Halloween ταινίας. Το γνωστό μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη εντυπωσιακή διακόσμηση του σαλονιού η οποία περιλάμβανε σκελετούς, κολοκύθες, και διάφορα αντικείμενα με μαύρο χρώμα καθώς και αποξυραμένα λουλούδια.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ
Instagram: @olympiachop
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ 2
Instagram: @olympiachop
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ 3
Instagram: @olympiachop
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ 4
Instagram:@olympiachop

Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Πρόκειται για ένα απλό και κυρίως πολύ άνετο σπίτι, διαμορφωμένο για τις ανάγκες των έξι παιδιών τους. Ξεχωρίζουν οι μεγάλοι άνετοι καναπέδες στο ευρύχωρο σαλόνι τους, αλλά και η τραπεζαρία όπου χωράνε να φάνε και οι 8.

Τεράστιος είναι και ο κήπος στην διώροφη μονοκατοικία τους. Έχει γκαζόν αλλά και κούνιες για να μπορούν τα παιδιά να παίζουν άνετα.

Βασίλης Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου

Βασίλης Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου σπίτια

Βασίλης Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι