Συγκινημένη η Σοφία Καρβέλα με την 91χρονη γιαγιά της - Δάκρυσε βλέποντας σε αμαξίδιο τη μητέρα της Άννας Βίσση

Βρέθηκαν οι τρεις τους στην Αθήνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - Instagram
NDP - Instagram

Η Σοφία Καρβέλα, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η ίδια έχει αποφασίσει να ζει με την οικογένειά της και να εργάζεται στην Αμερική.

Αυτές τις ημέρες η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα για να δει την Κύπρια γιαγιά της, Σοφία Βίσση, την μητέρα δηλαδή της αγαπημένης σε όλους Άννας Βίσση.

Η συγκίνηση της Σοφίας Καρβέλα με την γιαγιά της

Μέσα από αναρτήσεις, που έκανε η Σοφία με τη γιαγιά της το Σάββατο 2/12 στο instagram έδειξε τη μεγάλη αγάπη, που της έχει, πως είναι σήμερα στα 91 της χρόνια σε ειδικό αμαξίδιο για την καλύτερη μετακίνησή της. Η Σοφία δείχνει να νιώθει ξανά παιδί, αλλά και να συγκινείται συναντώντας και πάλι την αγαπημένη της γιαγιά (δείτε εδώ την εξομολόγηση της Άννας Βίσση για την απεξάρτηση της κόρης της).

Άννα Βίσση - Σοφία Καρβέλα - Γιαγιά

Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της Βίσση

Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος στη Λάρνακα. Η Άννα είναι η δεύτερη από τις τρεις κόρες της οικογένειας. Στην ηλικία των έξι ετών ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου, λαμβάνοντας δίπλωμα. Την περίοδο αυτή έδινε συναυλίες στην κυπριακή επαρχία τραγουδώντας ενώ η αδερφή της, Λία, έπαιζε πιάνο. Έτσι έγιναν γνωστές ως οι "Αδερφές Βίσση" (δείτε εδώ αποκλειστικές τους φωτογραφίες).

Το 1970, η δημοτικότητα της δεκατριάχρονης Άννας Βίσση στην Κύπρο μεγάλωσε, με τη συμμετοχή της σε έναν τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο.

Οι παραπάνω διακρίσεις έπεισαν τους γονείς της για το ταλέντο της. Έτσι το 1973 με πρωτοβουλία της μητέρας της, Σοφίας, ο Νέστορας Βίσσης έκλεισε το μαγαζί του στην Κύπρο και ολόκληρη η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα. Τον Σεπτέμβριο του 1973 η οικογένεια Βίσση έμενε στη συνοικία της Νέας Κυψέλης. Η τότε 16 ετών Άννα, συνέχισε το Γυμνάσιο στην Αθήνα, τραγουδώντας τα βράδια σε μπουάτ στην Πλάκα και ηχογράφησε στη δισκογραφική εταιρεία MINOS τα δύο πρώτα της τραγούδια, έχοντας ήδη περάσει από ακρόαση και υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία.

Σπούδασε στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της Άννας Βίσση

Φωτογραφίες NDP