Συγκλονίζει η Αποστολία Ζώη για την απώλεια των γονιών της: «Μάθαμε, ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο στο μνημόσυνο της μαμάς»

«Παγώνει το αίμα σου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Αποστολία Ζώη για την απώλεια των γονιών της: «Μάθαμε, ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο στο μνημόσυνο της μαμάς»

To Σάββατο 2/12 η Αποστολία Ζώη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή I Love ΣουΚου με την τραγουδίστρια να παραχωρεί μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με την πορεία της ζωής της και των επαγγελματικών της

Είναι γνωστό, πως η Αποστολία Ζώη αθλείται από τα 4 και από τα 10 της χρόνια μπήκε στον πρωταθλητισμό, στις καταδύσεις. Έτσι λοιπόν, η ίδια δεν είχε μόνο αγάπη για τα καλλιτεχνικά, αλλά και για τα τον αθλητισμό.

Ο λόγος μάλιστα, που η Αποστολία Ζώη διέκοψε το τραγούδι ήταν η ανάγκη της να μην ακολουθήσει τον τρόπο, που λειτουργεί ο χώρος της νύχτας. Στα τέσσερα λοιπόν χρόνια, που έμεινε εκτός, γνώρισε έναν μεγάλο έρωτα, καθώς στη συνέχεια ακολούθησαν δύσκολα χρόνια με την απώλεια της μητέρας της και στη συνέχεια του πατέρα της (δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε η ίδια).

Οι αποκαλύψεις της Αποστολίας Ζώη για την απώλεια των γονιών της

«Η μαμά μου ήθελε να με δει να ξανά τραγουδάω. Μέχρι τελευταία στιγμή το πάλεψα να μην το κάνω, της έκανα το χατίρι με έναν τρόπο. Μάλλον αυτό ήταν το τελευταίο δώρο της για εμένα, γιατί έπρεπε όντως να ξανά γυρίσω. Η απώλεια της με συντάραξε εντελώς, νομίζω καταλαβαίνεις. Μετά ακολούθησε ο θάνατος του πατέρα μου. Εμείς μάθαμε, ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο στο μνημόσυνο της μαμάς.

Δηλαδή φαντάσου αυτό το ταξίδι...ανεβαίναμε με την αδερφή μου να πάμε στο μνημόσυνο και λέγαμε ιστορίες για τη μαμά μας. Το επίκεντρο ήταν η μαμά. Φτάνουμε στο σπίτι στο Βόλο και είναι ο μπαμπάς κατακίτρινος, η αδερφή μου είναι γιατρός, οπότε καταλαβαίνεις, ότι είχαμε περάσει ήδη τον πρώτο καρκίνο της μαμάς, με το που βλέπεις έναν άνθρωπο κίτρινο λίγο παγώνει το αίμα σου, σου πέφτουν οι βαλίτσες.

Οπότε ξαφνικά έχει φύγει το spotlight από το θέμα της μαμάς, από το κακό υπάρχει και χειρότερο. Ειλικρινά αυτή τη μέρα τη θυμάμαι. Ήταν ένα μούδιασμα, δηλαδή δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει», είπε η Αποστολία Ζώη.

Οι δηλώσεις για τα προσωπικά της

Πριν από λίγο καιρό δημοσιογράφος του Mega Καλημέρα την ρώτησε πως την πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο στα προσωπικά της, με την τραγουδίστρια να αντιδρά λέγοντας «Με πας κατευθείαν στο κίτρινο… Γενικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, γι’ αυτό δεν ξέρει και πολύς κόσμος τι κάνω».

Ωστόσο, συνέχισε να απαντάει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μάλιστα, αποκάλυψε αν δέχεται φλερτ από μικρότερους. «Ναι, δέχομαι. Νομίζω όλες οι γυναίκες δέχονται και από άλλες ηλικίες. Δεν ξέρω, ίσως τους προκαλούμε μια σιγουριά;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Με ξύλινη κουζίνα και μεγάλο χτιστό τζάκι - Το εντυπωσιακό σπίτι της Αποστολίας Ζώη στην Κηφισιά

Τα σχόλια του Mega Καλημέρα

Αμέσως μετά τις δηλώσεις της, πολλά ήταν τα σχόλια στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα, λέγοντας πως δεν ήταν ωραίο που είπε κατευθείαν κίτρινο.

«Υπάρχει μια σχέση. Οι δημοσιογράφοι ρωτάνε αυτή είναι η δουλειά τους γιατί αν δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι, δεν θα είχαν δημοσιότητα αυτοί οι οποίοι γίνονται αναγνωρίσιμοι. Η Ελλάδα είναι μια πολύ μικρή αγορά και οι αναγνωρίσιμοι χρειάζονται την παρουσία των δημοσιογράφων. Διαφορετικά δεν μπορούν να έχουν κανενός ίχνους διείσδυση. Σου λέω πως είναι τα πράγματα στη χώρα μας», ανέφερε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Οι δημοσιογράφοι ρωτάνε, η Αποστολία Ζώη μπορεί να απαντήσει "ευχαριστώ πολύ δεν θέλω να απαντήσω". Με τέτοια εμπειρία δεν ξέρει; Που πηγαίνει στο κάλεσμα που είναι οι κάμερες;», συνέχισε η δημοσιογράφος.

«Δεν προσπαθώ να την υπερασπιστώ. Από εκεί και έπειτα επειδή το κορίτσι αυτό όλα αυτά τα χρόνια έχει πληγωθεί από τα μέσα ενημέρωσης και έχει αποστασιοποιηθεί, αιφνιδιάστηκε και έβαλε το όριο της», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.