Αποστολία Ζωή: Η αναφορά της στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! «Δεν είχα το κουράγιο να συνεχίσω»!

Συγκλονίζουν τα λόγια της!

Αποστολία Ζωή: Η αναφορά της στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! «Δεν είχα το κουράγιο να συνεχίσω»!

Η αναφορά που έκανε η Αποστολία Ζωή στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! Η ίδια είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είχα το κουράγιο να συνεχίσω»!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και εκεί αναφέρθηκε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς και την ταλαιπωρία και τα προβλήματα με την υγεία της, που υπέστη στο Nomads!

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την περίοδο που σταμάτησα και δεν υπήρξε άνθρωπος από τη δουλειά που, να με πήρε τηλέφωνο, να μη μου πει τι κάνω… Γιατί σταματάω… Το θεώρησαν όλοι πολύ μεγάλο λάθος. Εγώ το θεώρησα ένα τεράστιο δώρο επειδή δεν θα είχα καθόλου κουράγιο για μετά. Είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να σταματήσω.

Ακόμη και αν μου χαμήλωσαν το μικρόφωνο, ακόμη και αν μου έκοψαν το πρόγραμμα, ακόμη και αν με έβγαλαν από την αφίσα, ο χρόνος δείχνει ότι τελικά είμαι εδώ! Ότι και να έγινε».

Όσον αφορά την πρόσφατη δισκογραφική της συνεργασία με τον Νίνο, η τραγουδίστρια σχολίασε:

«Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον Νίνο έχουν να πουν μόνο καλά λόγια. Επειδή είναι πάρα πολύ αληθινός, όμως, μερικές φορές, αν δεν τον γνωρίζεις, υπάρχει περίπτωση να παρεξηγήσεις τον τρόπο του. Αν τον γνωρίσεις, όμως, προσέχεις πόσο ευθύς και παρορμητικός είναι.

Ποια είναι όμως η αλήθεια για την σχέση της με τον Νίνο;

Δεν θα ξαναέμπαινα στο Nomads, έχω καταπονήσει πολύ τον εαυτό μου. Είχα πάρα πολλά προβλήματα υγείας στην πορεία οπότε αυτό γίνεται μία φορά. Δεν μπορούσε, επίσης, να φανταστεί το μυαλό μου πόσο σκληρό ριάλιτι θα είναι και δεν θα έβαζα ξανά τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία για κανέναν λόγο. Να μπορεί κάποιος να φτιάξει, όπως θέλει, μια εικόνα για εμένα και να μην ορίζω ουσιαστικά εγώ αυτό που είμαι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αποστολία Ζώη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την κλόνισε! Μάχη με τον καρκίνο....

Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, κλόνισε την τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη! Ποιος δίνει μάχη με τον καρκίνο;

Η ίδια, έδωσε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής και συγκλόνισε με τα όσα είπε!

Συγκεκριμένα λέει: «Επειδή ήταν το ένα πάνω στο άλλο, ήταν πρώτα η μαμά και μετά ο μπαμπάς, αυτή τη στιγμή δεν έχω να αντιμετωπίσω μόνο την απώλεια.»

Και προσθέτει: «Η απώλεια έχει μια διαδικασία πολύ εσωτερική και είναι κάτι που ο καθένας το περνάει μόνος του. Αυτή τη στιγμή έχω να αντιμετωπίσω τον ξεριζωμό. Όταν δεν έχεις γονείς, περνάς σε ένα δεύτερο στάδιο, πιο βαθύ. Όταν έχασα τη μητέρα μου, αυτομαστιγωνόμουν. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήμουν θεός για να τη σώσω. Όταν έφυγε η μαμά μου, όμως, είχα έναν λόγο για να σηκωθώ από τον καναπέ μου. Να περνάω περισσότερο χρόνο με τον πατέρα μου. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μάθαμε για τον πατέρα μου ότι έχει κι αυτός καρκίνο. Ήταν μια τεράστια σφαλιάρα. Όταν έφυγε και ο μπαμπάς μου, είχα να ντιλάρω ένα καινούργιο δεδομένο: ότι δεν έχω γονείς. Δεν έχω φτάσει στο σημείο να αισθανθώ απελευθέρωση. Ακόμη ζω μια κατάσταση που έχει να κάνει με την ανασυγκρότησή μου.»!