Έρωτας Φυγάς: «Είμαστε πάρα πολύ τσαντισμένοι», «Ήξερα, ότι θα συνεχίσω μέχρι τον...» - Η ένταση της Γερμανού και η εξομολόγηση της Πολυχρονίδη για το ''κόψιμο'' της σειράς

«Εδώ θέλω να πω, ότι η εταιρεία παραγωγής μας έχει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 2/12 η Μαριάννα Πολυχρονίδη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ''Καλύτερα δε γίνεται'' με την ηθοποιό να μιλάει σχετικά με την είδηση για το πρόωρο τέλος της σειράς, που παίζει ''Έρωτας Φυγάς''. Νωρίτερα όμως η Ναταλία Γερμανού παρέθεσε τη δική της άποψη, ούσα πολύ στεναχωρημένη με την εξέλιξη αυτή.

«Θα κάνω την ανατροπή και δεν θα σου κάνω την κλασική ερώτηση, που κάνουν τελευταία σε όλους τους ηθοποιούς, που βγαίνουν τηλεφωνικά και τους ρωτάνε πως αισθάνεστε; Θα το πάμε ανάποδα. Θα σου πω, πως αισθανόμαστε εμείς. Είμαστε πάρα πολύ τσαντισμένοι. Θα το πάμε λοιπόν ανάποδα. Θα σου πω μιλώντας εκ μέρους πολλών τηλεθεατών, γιατί και εγώ σου μιλώ αυτή τη στιγμή, όχι σαν παρουσιάστρια του ''Καλύτερα δε γίνεται'', αλλά ως τηλεθεάτρια της σειράς ''Έρωτας φυγάς''. Είμαι πολύ θυμωμένη, πολύ απογοητευμένη και για τους ανθρώπους, που θα μείνουν μεσούσης της σεζόν στα κρύα του λουτρού και καταλαβαίνεις, ότι όλο αυτό είναι ένα πάρα πολύ άδικο για εμένα, που γίνεται», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης: «Δύο τρεις ανθρώπους που γνωρίζω, θα τους πάρω μπας και βρω δουλειά» - "Λύγισε" ο Γεράσιμος Γεννατάς στο Γειά σου μετά το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά

Tα σχόλια της Μαριάννας Πολυχρονίδη για το πρόωρο κόψιμο του Έρωτα Φυγά

«Κοίταξε είναι σαφέστατα άδικο, φαντάζεσαι ότι το ίδιο αισθανόμαστε και εμείς λιγάκι πιο ενισχυμένα από την άποψη, ότι χάνουμε τη δουλειά μας, γιατί ναι μεν είχαν συμφωνηθεί τα 100 επεισόδια, αλλά αυτό συμβαίνει πάντα, δηλαδή είναι λόγο σχετικό, αυτό το κάνουν πάντα τα κανάλια.

Στην αρχή συμφωνούν για 100 επεισόδια αλλά, δεδομένου, ότι η σειρά έρχεται από πέρυσι και κάνει αυτά τα νούμερα τηλεθέασης, ήταν δεδομένο, ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Εφόσον, όχι μόνο δεν έπεσαν τα νούμερα, αλλά μεταφέρθηκε σε μια πολύ πιο δύσκολη ζώνη και τα νούμερα κατάφεραν να κρατηθούν εκεί που ήταν και πέρσι.

Θέλω να πω, επειδή παρακολούθησα και άλλους συναδέλφους, που έχουν βγει, ανάλογα και με τις ιστορίες του καθενός, τα συμβόλαια μας ήταν διαφορετικά. Για παράδειγμα, το δικό μου συμβόλαιο είναι μέχρι τον Ιούνιο. Εγώ δηλαδή δεν ήξερα ότι θα πχ θα σκοτωθώ τον Γενάρη, άρα δεν θα συνεχίσω. Εγώ ήξερα, ότι θα συνεχίσω μέχρι τον Ιούνιο, όπως και πάρα πολλοί άλλοι. Άρα δεν είναι ότι το συμφωνημένο και ότι κάναμε μέχρι αυτό, γιατί για κάποιους από εμάς, όχι, δεν κάναμε μέχρι το συμφωνημένο. Κάναμε μέχρι τα μισά του συμφωνημένου.

Ξέρουμε όλοι, ότι ο Έρωτας Φυγάς έρχεται από την Τουρκία, είναι ένα τούρκικο φορμάτ, που σαφέστατα υπάρχουν κάποιες διαφορές εδώ. Το στόρυ έχει και κάποιες αλλαγές. Εδώ θέλω να πω, ότι η εταιρεία παραγωγής μας έχει φερθεί απέναντι μας, όχι μόνο άψογα, - από ότι γνωρίζω υπάρχουν εκκρεμότητες στο κανάλι και στην εταιρεία παραγωγής - αλλά η εταιρεία παραγωγής δεν έχει καμία εκκρεμότητα προς εμάς. Μας πληρώνουν πάντα στην ώρα μας. Θα μπορούσαν να μας επικοινωνήσουν το θέμα», είπε η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Τα "καρφιά" της Μαρίας Κωνσταντάκη

«Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ! Δεν το περιμέναμε γιατί τα νούμερα τηλεθέασης δεν αντιστοιχούσαν σε κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση που κόβεται μια σειρά που έχει τόσο καλά νούμερα, τόσο πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Ξέρουμε απλά ότι μας ανακοινώθηκε αυτό, ότι έχουμε 110 επεισόδια και θα δουλέψουμε μέχρι τα μέσα, τέλη Γενάρη. Μας ανακοινώθηκε με ένα μέιλ από την εταιρία παραγωγής», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

«Ήταν πρόκληση η αλλαγή ώρας, αλλά κι εκεί τα πήγαμε πολύ καλά. Κι από την παραγωγή μας έλεγαν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Υπάρχει ένα αίσθημα αδικίας επειδή πηγαίναμε καλά κι επειδή στη μέση της σεζόν πολύς κόσμος θα μείνει χωρίς δουλειά», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη στο Super Κατερίνα.