Σία Κοσιώνη: Ντυμένη στα κόκκινα στολίζοντας το πολύχρωμο χριστουγεννιάτικό δέντρο της - Γεμάτο λαμπάκια, κρεμαστά και χιονονιφάδες

«Και του χρόνου!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων ήρθε και στο σπίτι της Σίας Κοσιώνη μία ημέρα μετά το καλωσόρισμα του Δεκέμβρη, του μήνα, που είναι συνδυασμένος για όλους - μικρούς και μεγάλους - με τη χαρά, τη λάμψη και την ανεμελιά.

Με τη σειρά της λοιπόν η δημοσιογράφος αποφάσισε να στολίσει το Σάββατο 2/12 το δέντρο στο σπίτι της δημοσιεύοντας στη συνέχεια της ημέρας μια φωτογραφία από το αποτέλεσμα, στον λογαριασμό της στο Facebook.

Στα κόκκινα ήταν ντυμένη η Σία Κοσιώνη, με ίδιο χρώμα κραγιόν και σκουλαρίκια σε σχήμα ταράνδου αφήνοντας να εννοηθεί, πως τα Χριστούγεννα δεν αρέσουν μόνο στον γιο της, Δήμο, αλλά και σε εκείνη! (δείτε εδώ να βγάζει βόλτα τον σκύλο της χωρίς ίχνος μακιγιάζ).

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε η Σία Κοσιώνη στο σπίτι της

«Τα καταφέραμε και φέτος! Και του χρόνου!», έγραψε η Σία Κοσιώνη.

Σία Κοσιώνη - Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Sia Kossioni - Facebook

Η σπάνια εξομολόγηση της για τον Κώστα Μπακογιάννη

«Προφανώς θα έχω αγωνία για το αν θα τα πάει καλά, αν θα τα καταφέρει ο άντρας μου, όμως, είναι πολύ υψηλό το επίπεδο του επαγγελματισμού μου ώστε να το αφήσω αυτό να με επηρεάσει. Η αγωνία μου, θα είναι δική μου αγωνία, δε θα την καταλάβει κανείς άλλος. Μπορώ να το κάνω αυτό μετά από τόσο χρόνια και τόσα θέματα που έχω χειριστεί. Μασάω σίδερα, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Δεν κρύβω, όμως, ότι θα έχω αγωνία, ούτε τις προηγούμενες φορές το έκρυψα. Δεν είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι, αυτή η αγκαλιά που πρέπει να γίνει εκείνη την ώρα αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, θα αργήσει κάποιες ώρες να γίνει», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στις προηγούμενες εκλογές, δεν έκρυψα ποτέ, ούτε στον αέρα, ότι χάρηκα και συγκινήθηκα όταν είδα τον Κώστα να κερδίζει. Κρατάω όμως τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα, πρέπει και το κάνω. Ανθρώπινα, όλος ο κόσμος νομίζω καταλαβαίνει την ειδική συνθήκη εκείνη τη στιγμή και νομίζω το αντιμετωπίζει κάπως τρυφερά και γλυκά. Και προκειμένου να μην πει ο κόσμος κάτι, μάλλον αδικημένος είναι ο Κώστας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ. Παίζει λιγότερο από αυτό που εδικαιούτο. Καλύτερα έτσι».

«Ο Κώστας έχει το δημοτικό συμβούλιο μέσα στο σπίτι του. Ο άνθρωπος περνάει δύσκολα. Είμαστε και πολλοί. Όλοι κυκλοφορούμε στην Αθήνα καθημερινά. Πηγαίνω για τρέξιμο και βγάζω φωτογραφίες κάτι που με ενοχλεί και του τις στέλνω, το ίδιο και όταν βγάζω τον σκύλο βόλτα. Το ίδιο κάνουν και τα παιδιά. Είμαστε και διαφορετικές ηλικίες, οπότε έχει μπλέξει με τις ανάγκες του καθενός. Όλοι κάτι θέλουμε. Αυτό είναι κριτική, αν όχι κριτική είναι μία υπόδειξη», είχε πει η Σία Κοσιώνη στο Fay's Time.