Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με θέα την Ακρόπολη: Η πρωινή βόλτα της Σίας Κοσιώνη με το σκύλο της

«Όταν ξεκινάει έτσι η μέρα σου...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή και αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού βραδινού δελτίου ειδήσεων, Σία Κοσιώνη, είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τα τελευταία χρόνια, λόγω και του γάμου της με τον πρώην δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη. Το λαμπερό ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί μαζί, το Δήμο (δείτε εδώ τις ευχές για τα γενέθλιά του).

Ωστόσο, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές απαιτήσεις και τις οικογενειακές υποχρεώσεις, η αγαπημένη δημοσιογράφος, προλαβαίνει και ξεκλέβει λίγες ώρες της ημέρας, για να τις αφιερώσει στον προσωπικό της χρόνο. Έτσι, και εχθές το πρωί, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, βγήκε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με το σκύλο της και φτάσανε πολύ κοντά στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, κάτι που δε δίστασε να απαθανατίσει. Εκείνη ήταν πολύ casual ρούχα, με ένα γκρι πουλόβερ, ενώ δεν είχε κανένα ίχνος μακιγιάζ. Την ειίκόνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη χωρίς ίχνος μακιγιάζ

«Όταν ξεκινάει έτσι η μέρα σου… #acropolis #morning #dogwalk #athens #sky #beauty #serenity #ancientgreece», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η γνωστή παρουσιάστρια.

Η εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη για τον εθισμό και τα κιλά της

Η δημοσιογράφος το μεσημέρι της Τετάρτης 4/10 βρέθηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή Fay's Time, για να συζητήσει μαζί με την Φαίη Σκορδά για τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη και τις επερχόμενες εκλογές (δείτε εδώ τι είπε), αλλά και για άγνωστα μέχρι τώρα κομμάτια της προσωπικής της ζωής.

Ένα από αυτά είναι και ο εθισμός της με το τσιγάρο, τον οποίο αποκάλυψε πολύ πρόσφατα μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ). Εξήγησε, λοιπόν, πως έχει καταφέρει να το κόψει, όπως και κάποιες άλλες άσχημες συνήθειες της, πράγμα που της δημιούργησε πρόβλημα με τα κιλά της.

«Τα κόβω όλα όσο περνούν τα χρόνια. Έχω κόψει το τσιγάρο, έχω περιορίσει τον καφέ, προσέχω με το αλκοόλ. Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη γι’ αυτό που κατάφερα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, είχα πολύ ισχυρό εθισμό. Το έκοψε πρώτα ο Κώστας με τη βοήθεια του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Αθηναίων και πραγματικά όσοι θέλουν να πάνε να πάνε, οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν, καταλαβαίνουν τον εθισμό σου, δεν βγάζουν μια βέργα να σου κουνάνε και να σου πουν πρέπει να το κόψεις, σε καταλαβαίνουν, σου δίνουν τον χρόνο, τον τρόπο, την ψυχολογική υποστήριξη. Το είχε κόψει ένα χρόνο ο Κώστας και μετά το έκοψα κι εγώ επιστημονικά με μεθόδους. Μετά πήρα κιλά. Άρχισα τη δίαιτα και συνεχίζω μέχρι τώρα. Δηλαδή σε βλέπω σαν μακαρονάδα με κιμά...», δήλωσε γελώντας.