Έχει κλείσει ένα χρόνο ζωής - Τι συμβαίνει με τη βάφτιση του γιου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου & της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Η απάντηση του σεφ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραχώρησε σύντομες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ''Γειά σου'', οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 2/12 με τον γνωστό σεφ να μιλάει μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και την οικογένεια του.

Να θυμίσουμε εδώ, πως πριν από έναν χρόνο και σχεδόν τρεις μήνες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου έφεραν στη ζωή το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους (δείτε εδώ το όνομα, που θα πάρει).

Σε ερώτηση λοιπόν του δημοσιογράφου της εκπομπής ''Γειά σου'' σχετικά με το αν το ζευγάρι ετοιμάζει τη βάφτιση του παιδιού τους, ο σεφ απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο, αφήνοντας να εννοηθεί, πως δε θέλει να κάνει καμία αποκάλυψη.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τη βάφτιση του γιου του

«Όλα είναι εξαιρετικά με τον γιο μου, έχω πάθει εθισμό εγώ. Είναι πάρα πολύ ωραία. Τον είχα μαζί μου σε γύρισμα, δεν ξέρω τι μπορεί να κατάλαβε και τι όχι, αλλά είναι μια πάρα πολύ ωραία ιστορία, πάρα πολύ ωραία, περνάω πολύ όμορφα. Σταμάτα μωρέ εσύ, τι βάφτιση; Τι θες να μας βάζεις σε έξοδα;», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η γνωριμία του με τη Μιχαλοπούλου

«Με τη Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον φοβερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς ανοίξαμε κουβέντα. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Σήμερα το μωρό μας γίνεται 4 μηνών», είχε πει πριν μερικούς μήνες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο Καλύτερα δε γίνεται.