«Ο γάμος έγινε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Θανάση Τσαλταμπάση μετά την αποκάλυψη πως παντρεύτηκε ύστερα από 14 χρόνια σχέσης

«Είναι ήδη πολύ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ανήκει στη μερίδα των ηθοποιών εκείνων, που δε θέλουν να απασχολούν με την προσωπική του ζωή, ωστόσο ήταν γνωστό, πως τα τελευταία χρόνια ο ίδιος διατηρεί σχέση με τη Αγοραστή Αρβανίτη.

Πριν από λίγες ημέρες από μόνος του ο ηθοποιός αποκάλυψε με δηλώσεις του αυτό, που κανείς δεν αντιλήφθηκε, πως δηλαδή ο Θανάσης Τσαλταμπάσης παντρεύτηκε με την καλή του μετά από 14 χρόνια σχέσης (δείτε εδώ).

Μέσα από νέα συνέντευξη, που παραχώρησε ο ηθοποιός σε δημοσιογράφο της εκπομπής, Ακόμα δεν είδες τίποτα και προβλήθηκε το Σάββατο 2/12 μίλησε για την απόφαση του να κάνει το επόμενο βήμα με την ''πριγκίπισσα'' της ζωής του, όπως την αποκάλεσε.

Οι πρώτες δηλώσεις του Θανάση Τσαλταμπάση μετά την ανακοίνωση πως παντρεύτηκε

«Πριγκίπισσα ήταν από το πρώτο λεπτό, είμαστε 14 χρόνια μαζί, δεν περίμενα αυτό για να είναι η πριγκίπισσα μου και ελπίζω εγώ για εκείνη ο πρίγκιπας της. Ο γάμος έγινε έτσι, το θελήσαμε και έτσι το είχαμε και στο νου μας, ότι αν κάποια στιγμή κάπως το νιώσουμε, θα το κάνουμε. Είναι ήδη πολύ για μένα το ότι το ανέφερα, αλλά εντάξει δε μπορώ ούτε να κρύβομαι, ούτε ψέματα να πω και ούτε ο κόσμος γυρίζει γύρω από το τι κάνω εγώ! Πίστεψε με εμάς μας άρεσε πολύ περισσότερο από ότι άρεσε σε εσάς και για αυτό και το κάναμε. Ηθοποιός είμαι δε μπορώ να φοράω βέρα, δε γίνεται οι ρόλοι μου δεν είναι παντρεμένοι», είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Τα τρυφερά του λόγια για εκείνη

Σε συνέντευξη του ηθοποιού στο 7 Μέρες Tv και στην Έφη Θεοδωρίδου, αναφέρθηκε στην συνεργασία με τη σύντροφό του, Αγοραστή Αρβανίτη στο θέατρο, αλλά και γενικότερα στις συνεργασίες που πλέον επιλέγει να κάνει.

Τι ακολουθεί το χειμώνα;

Θα είμαι στο θέατρο Αθηνών με το γαλλικό έργο «Φιλιά, Όσκαρ» του Έρικ Εμάνουελ Σμιτ, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις. Θα υποδύομαι τον Όσκαρ, στο ρόλο της κυρίας Ρόζι θα είναι η Αγοραστή Αρβανίτη και παίζουν ακόμα τέσσερις ηθοποιοί. Θα ζωντανέψουμε την ιστορία ενός παιδιού που έχει μια ανίατη ασθένεια, είναι στο νοσοκομείο και γνωρίζει μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία του αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία. Κι ενώ το θέμα φαίνεται βαρύ, είναι ένα έργο με πολύ χιούμορ και το φινάλε σου δίνει μια δίψα για τη ζωή.

Μαζί λοιπόν στη ζωή, μαζί και στη σκηνή με την Αγοραστή Αρβανίτη…

Συνεργαζόμαστε τόσο ωραία, καταλαβαινόμαστε τόσο πολύ κι όταν νιώθεις έτσι, γιατί να μην το συνεχίσεις και να περνάς καλά και στην επαγγελματική σου καθημερινότητα; Μοιραζόμαστε τις χαρές, τα δύσκολα, περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί κι είμαστε παρέα και στην καλοκαιρινή περιοδεία. Στη δική μας περίπτωση μας κάνει πολύ καλό. Έχω αποφασίσει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που μου αρέσει να είμαι μαζί τους στη σκηνή ή στο πλατό κι αυτό πράττω τα τελευταία χρόνια.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης εξομολογείται για την σύζυγό του

NDP