Αυτός είναι ο σύντροφος της Βαλέριας Κουρούπη: Ψηλός, μελαχρινός με μούσια και μικρότερός της - Εκείνη είναι 49 ενώ εκείνος...

Η πρώτη και μοναδική τους κοινή ανάρτηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Βαλέρια Κουρούπη το 2002 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον τότε αγαπημένο της Νίκο Ξύδη, ο οποίος είναι γιος της Ελένης Βιτάλη. Δύο χρόνια αργότερα, το 2004, ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους, Οδυσσέας, που τους άλλαξε εντελώς και έκτοτε αποτελεί την μεγαλύτερη προτεραιότητα και αδυναμία τους. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι, πριν από τέσσερα χρόνια, το 2019, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, παραμένοντας καλοί φίλοι (δείτε εδώ την κοινή τους συνέντευξη μετά το διαζύγιο).

Η ηθοποιός, πριν από σχεδόν ένα χρόνο, βρέθηκε στο πλατό εκπομπής και αποκάλυψε πως βρήκε ξανά τον έρωτα στη ζωή της, εξηγώντας πως πρόκειται για έναν άντρα αρκετά μικρότερό της. Το όνομα αυτού, λοιπόν, διέρρευσε μέσα από την κυριακάτικη εφημερίδα Real News.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Βαλέριας Κουρούπη

Ο λόγος για τον Μάριο Δερβιτσιώτη, που είναι συνάδελφός της. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο, περνούν πολύ χρόνο μαζί καθημερινά, ενώ τους αρέσουν και τα ταξίδια. Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο έκαναν το πρώτο τους στο εξωτερικό. Έχουν πολύ καλή επικοινωνία και χημεία και τα πηγαίνουν πολύ καλά μαζί, οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις ωστόσο είναι σπάνιες, αφού επιθυμούν να κρατούν τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνος είναι 32 χρονών, ενώ εκείνη είναι 49!

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους και μοναδική φωτογραφία που έχουν μαζί στα social media.

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για εκείνον

«Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λίγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το "τρία χρόνια, δεν πειράζει". Είναι πολύ μικρότερος μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων.

Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα. Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα. Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε.

Είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι καλό να το βροντοφωνάζεις. Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. Λες, «κοίτα, γίνεται, απενοχοποιηθείτε και οι υπόλοιποι που το νιώθετε παιδιά». Δεν είναι θέμα ταμπού», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.