«Ξεκουράσου πατερούλη μου...» - Βυθισμένη στο πένθος η Playmate Αφροδίτη Λασκούδη

Η σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Αφροδίτη Λασκούδη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό Playmate 2002, αλλά και από τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ως ένα από τα κορίτσια του. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια της ζωής της έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσιοποιώντας μόνο όσα η ίδια θέλει να γίνουν γνωστά μέσα από τα social media της.

Το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου, λοιπόν, η ίδια προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως ο αγαπημένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή. Δημοσίευσε στο προφίλ της μια παλιά τους φωτογραφία, από όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, και την συνόδευσε με τα πιο συγκινητικά λόγια, ως το αντίο της.

Δείτε επίσης: «Αντίο αγαπημένε!» - Δύσκολες στιγμές για τον Πάνο Κοκκινόπουλο

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λασκούδη για τον θάνατο του πατέρα της

«Ξεκουράσου πατερούλη μου... Δεν θα πω αντίο... θα πω καλή αντάμωση... Σε αποχαιρετώ με ένα από τα αγαπημένα σου τραγούδια», σημείωσε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου έσπευσε να της συμπαρασταθεί και να της εκφράσει τα συλλυπητήρια στα σχόλια.


Το πρόβλημα υγείας της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει τον λόγο που άφησε πίσω της την καριέρα της ως μοντέλο: «Εκείνο το διάστημα δούλευα πολλές ώρες, κουραζόμουν, νόμιζα ότι είχα ίωση. Άρχισα να χάνω πολλά κιλά, λειψυδρία, συχνοουρία, είναι τα πρώτα σημάδια του σακχαρώδη διαβήτη, αλλά κυρίως τα κιλά. Έφτασα στο νοσοκομείο περίπου 46 κιλά, οστεομένη. Κάνω τις εξετάσεις και περιμένω ατελείωτες ώρες να πάρω τις αιματολογικές. Φτάνει 5 το πρωί και εμφανίζεται ένας γιατρός και μου ανακοίνωσε πως έχω σακχαρώδη διαβήτη! Είχα πάθει κετοξέωση, είχα 450 ζάχαρο. Ήμουν στο όριο να πέσω σε διαβητικό κώμα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι πίστεψα πως δεν θα κάνω παιδιά. Δεν μπορείς να υπάρξεις, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς ινσουλίνη», δήλωνε.