Βιάστηκε σκύλος στην Αράχωβα: «Πόση ξεφτίλα υπάρχει εκεί έξω;» - Ξέσπασε δημόσια η Ιωάννα Τούνη

«Αυτός ο άνθρωπος όχι απλά πρέπει να πάει φυλακή, αλλά να του κάνουμε κάτι αντίστοιχο», είπε ο Άρης Σοϊλέδης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τα τελευταία 24ωρα μία σοκαριστική είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των media γενικότερα. Αυτή αφορά τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένα σκυλί χάσκι στην Αράχωβα ύστερα από τον βιασμό του με αιχμηρό αντικείμενο από άγνωστο. Πολλοί Influencers έχουν αναρτήσει stories στα προφίλ τους στο Instagram ζητώντας από τον κόσμο που μένει εκεί και μπορεί να είδε κάτι να μιλήσει, χωρίς - μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον - να υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση.

Για το γεγονός αυτό ξέσπασε και η Ιωάννα Τούνη μέσα από το δικό της προφίλ στην πλατφόρμα, δημοσιεύοντας το πρωί της Κυριακής 3/12 την είδηση, συνοδεύοντάς την με ένα έντονο κείμενο, απαιτώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη, τονίζοντας πως ένας άνθρωπος που κάνει κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνος για όλους.

Δείτε επίσης: Σάλος με τη μαθήτρια που κλώτσησε γατάκι στην Κρήτη - Το τσουχτερό πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη για την κακοποίηση του χάσκι στην Αράχωβα

«Πόση ξεφτίλα υπάρχει εκεί έξω; Εύχομαι οι αρχές να μπορέσουν να εντοπίσουν τον διεστραμμένο κ@λοανώμαλο που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος για όλους μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τούνη ξέσπασμα κακοποίηση ζώου

Για το συγκεκριμένο περιστατικό ξέσπασε και ο Άρης Σοϊλέδης, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ένα βίντεο, λέγοντας τα εξής:

«Ανεβάζω αυτό το βίντεο για να εκφράσω κάποιες απορίες που έχω σχετικά με το περιστατικό που έγινε στην Αράχωβα με το σκυλάκι. Πείτε μου ρε παιδιά πώς γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που φέρονται έτσι σε ένα ζώο; Τι μπορείς να έχεις στο σκ@τοκεφάλι σου μέσα για να φερθείς έτσι σε ένα ζώο; Πραγματικά δεν μπορώ να το διανοηθώ, έχω τρελαθεί, μου το στείλανε αρκετοί να το ανεβάσω. Δεν μπορεί το μυαλό μου να το χωνέψει ότι ένας άνθρωπος έχει κάνει κάτι τέτοιο σε ένα σκυλί. Μου στείλανε και φωτογραφίες για το πόσο τραυματίστηκε το σκυλάκι και ότι δυστυχώς έφυγε από τη ζωή...

Αυτός ο άνθρωπος όχι απλά πρέπει να πάει φυλακή, αλλά να του κάνουμε κάτι αντίστοιχο για να καταλάβει το λάθος του. Αν και τι νόημα έχει; Υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο άρρωστοι στο μυαλό που δεν θα καταλάβουν ποτέ το τι έχουν κάνει και ότι αυτά που κάνουν είναι εκτός πραγματικότητας. Ειλικρινά τα έχω χάσει. Δεν ξέρω, είμαι εγώ λάθος; Δεν ξέρω ρε παιδιά που έχουμε φτάσει...».