«Νιώθω άσχημα! Για έμενα είναι μια πάρα πολύ...» - Οι νέες δηλώσεις της Δώρας Χρυσικού μετά τη νέα μήνυση από τον Γιώργο Κιμούλη

«Η τελευταία αυτή εξέλιξη...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δώρα Χρυσικού παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα την Κυριακή 3/12 με την ηθοποιό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην υπόθεση μεταξύ εκείνης και της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη.

Οι δύο πλευρές, αυτές των καταγγελλουσών και του Γιώργου Κιμούλη είναι γνωστό, πως ανταλλάσσουν μηνύσεις με την τελευταία εξέλιξη να κάνει γνωστό, πως η Χρυσικού παραπέμπεται για έκδοση ψευδούς βεβαιώσεως ιατρικής γνωμάτευσης για δικαστική χρήση, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη.

Μέσα από τις νέες δηλώσεις, που παραχώρησε η Δώρα Χρυσικού ανάφερε, πως δεν μετανιώνει για την καταγγελία της, αναμένει την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, καθώς τόνισε, πως είναι μάρτυρας της Ζέτας Δούκα, ούσα μπροστά στο περιστατικό, που η πρώτη κατήγγειλε.

Δείτε επίσης: «Πώς μπορείτε να μου το ρωτάτε αυτό;» - Η πρώτη αντίδραση της Δώρας Χρυσικού για την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση Κιμούλη

Οι δηλώσεις της Δώρας Χρυσικού για την υπόθεση με τον Γιώργο Κιμούλη

«Καταρχάς θέλω να πω κάτι σε όλα τα μέσα, που γενικώς έχουν καλύψει αυτή την υπόθεση. Για μένα είναι μια πάρα πολύ κακή δημοσιότητα αυτή, είναι μια δημοσιότητα, που δε θα την ήθελα ποτέ. Νομίζω, ότι είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο και έχω δώσει το στίγμα μου. Θέλω να μιλάω πάντα για τη δουλειά μου ή για πράγματα, που αφορούν το κοινωνικό γίγνεσθαι, όπως μίλησα πολύ ανοιχτά για την ασθένειά μου και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή.

Γιατί θεωρούσα, ότι με αυτό το τρόπο μπορεί να βοηθηθούν και άλλοι άνθρωποι και αυτό έχει συμβεί. Αυτό λοιπόν είναι μια διαδικασία, στην οποία έχουμε βρεθεί εμείς αμυνόμενοι, δεν κινήσαμε καμία δικαστική διαδικασία, μας έγινε μια αγωγή, οπότε αναγκαστικά για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας πήραμε όλες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες, που μας δίνει ο νόμος.

Οπότε νιώθω άσχημα, που με παίρνουν από τα κανάλια και δεν σηκώνω τηλέφωνα, απλώς έχω επιλέξει να κρατάω μια σιωπή ακριβώς επειδή σέβομαι πάρα πολύ τη δικαιοσύνη και όλα αυτά θα φανούν με τον καιρό στις δίκες. Η τελευταία αυτή εξέλιξη, αφορά κάποιες μηνύσεις, που έχουν γίνει εναντίον εμού και τις κυρίας Δούκα και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία να πάνε στο ακροατήριο, να γίνει μια δίκη. Δεν είναι νέες μηνύσεις. Εγώ έχω τρεις μηνύσεις και μία αγωγή, η αγωγή είναι ένα αστικό δικαστήριο, που περιμένουμε την απόφαση από στιγμή σε στιγμή και υπάρχουν και τρεις μηνύσεις, που ουσιαστικά εμπίπτουν στο ποινικό δίκαιο», είπε μεταξύ άλλων η Δώρα Χρυσικού.