«Πώς μπορείτε να μου το ρωτάτε αυτό;» - Η πρώτη αντίδραση της Δώρας Χρυσικού για την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση Κιμούλη

«Αν με ρωτάτε αν έχω δεχθεί σωματική βία...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πώς μπορείτε να μου το ρωτάτε αυτό;» - Η πρώτη αντίδραση της Δώρας Χρυσικού για την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση Κιμούλη

Η Δώρα Χρυσικού και η Ζέτα Δούκα παραπέμπονται για έκδοση ψευδούς βεβαιώσεως ιατρικής γνωμάτευσης για δικαστική χρήση, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση εξαιτίας του Γιώργου Κιμούλη, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 30/11.

Την Παρασκευή 1/12, η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την πρώτη για να λάβει τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με το γεγονός αυτό. Η ηθοποιός παραμένει ψύχραιμη και έτοιμη να παλέψει μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Παρόλα αυτά, μία ερώτηση που δέχθηκε έφερε την έντονη αντίδρασή της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Δώρας Χρυσικού μετά την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση Κιμούλη

«Όλα θα τα βρούμε στα δικαστήρια. Καιρό να έχετε, κέφι να έχετε, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε», είπε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν έχει μετανιώσει που μπήκε σε όλη αυτή τη διαδικασία, δήλωσε έντονα:

«Πώς μπορείτε να μου το ρωτάτε αυτό; Υπάρχει περίπτωση να έχω μετανιώσει; Όχι! Καμία ταλαιπωρία, έκανα αυτό που όφειλα να κάνω, το έκανα και δέχομαι τις συνέπειες. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ και ούτε πρόκειται. Ελπίζω να ζω, να είμαι γερή και να μην κάνω πίσω επειδή υπερασπίστηκα έναν άνθρωπο που είπε την αλήθεια και που είπα κι εγώ την αλήθεια».

Έπειτα απάντησε εάν έχει δεχθεί η ίδια βία σε κάποια δουλειά της: «Αν με ρωτάτε αν έχω δεχθεί σωματική βία, ευτυχώς είμαι από τις τυχερές γυναίκες και δεν έχω δεχθεί ποτέ. Ούτε στον εργασιακό χώρο, ούτε στην προσωπική μου ζωή. Προφανώς έχω δεχθεί κάποιας μορφής βία, λεκτική, ψυχολογική, όπως φαντάζομαι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δεχθεί κάποια μορφή βίας».

Δείτε επίσης: «Αφαιρέθηκαν όλα... μήτρα, ωοθήκες, σάλπιγγες! Ένα αγέννητο παιδί μου έσωσε τη ζωή» - Τσακίζει κόκκαλα η εξομολόγηση της Δώρας Χρυσικού για τον καρκίνο